Kaakku

Lauantaina Suomessa juhlittiin kaikennäköistä valmistujaista ja koulunpäätöksiä.

Minä juhlin töidenpäätöstä. Kutsuin muutaman ihmisen luokseni, tein mojitoja ja ruokaa enemmän kuin armeijalle (alan pelottavasti muistuttaa äitiäni). Alla oleva kakku ei sen sijaan ole kakku, vaan karkeista ja styroksilevyistä tehty "jälkiruokavati", jonka yksi vieraistani toi tullessaan.

Oikein oivallinen ilta oli hän. Sunnuntaihin sitten mahtui nukkumista pitkälle iltapäivään, rahanpesua (löysin pesukoneessa pyörineiden shortsien taskusta viiden euron setelin. Yhtenä kappaleena jopa.) ja pieni hämmästyksen aihe. Väittävät nimittäin, että television katselua varten pitäisi nykyään olla digiboksi. Kokeilin sitten piruuttani eilisiltana laittaa telkkarin päälle, ja kah hämmästystä: sehän näytti kuvaa. Ihmetelyäni asiaa ääneen Naamakirjassa, sain vastauksen jotta syy lienee siinä, että meillä on kaapeli.

Olkoot. En valita.

Piakkoin kaivan piironginlaatikosta esiin ne ainoat ehjät ihonväriset sukkahousut, kaapista vihreän mekon ja suuntaan Monacoon. Eiku Monte Carloon. Eiku, sama se kai. Saatte nähdä ompelutuotokseni, valjastan Emilian ottamaan kuvan jossain vaiheessa.

 • Johanna
  Kommentti Lähettäjä: Johanna
  06/06/2011 @ 14:48

  Johan on jalkkarivati!

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  07/06/2011 @ 17:55

  …siitä on vieläkin jäljellä…

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!