Kankaanpalasia

Muotilehden kirjoitusvirheistä nillittäminen toimii oivana aasinsiltana omasta navasta puhumiseen.

Tai siis siitä mikä peittää oman navan, eli vaatteista. Minun napani on tiukasti peitossa, paitsi yöllä ja rannalla. Ja rantapaljastaminenkin on alkanut vasta viime vuosina, kun tajusin ettei ketään kiinnosta peittääkö pala uimapukukangasta pelastusrenkaani vai ei. Jos taas pääsisi sitäkin kankaanpalasta käyttämään piakkoin...

Olen tehnyt kirpputorihankintoja. Ensimmäinen löytyi silloin kun bongasin viimeisimmän avaruusvalloittajan. En etsinyt täpötäydestä ja kuumasta friperiesta oikeastaan varsinaisesti mitään. Ellen sitten kenkiä ja laukkua. Mutta käsiin osui Caroll'n jakku, joka on kooltaan vähän reilu, mutta istuu muuten mainiosti ja on niin siisti ja mukava, ettei kymmenen (10) euron hinta sylettänyt yhtään.


Nyt vain pitäisi päättää ratkonko olkatoppaukset pois vai en? Ihan kivoilta ne näyttää, mutta voi sissus mitkä ysärifiilikset kun rupeaa vähänkään ajattelemaan asiaa.

Toinen osa on silkkaa villaa. Kun löytää kulman second hand -putiikista (siitä kaupungin ainoasta kiinnostavasta, ja 'kaupungilla' viittaan tässä Nizzaan, en Pariisiin) vitosella metritolkulla pliseerattua ranskalaisvalmisteista villakangasta, ei hametta parane jättää henkariin. Ei vaikka pituus on... epämittainen ja ympärys noin kokoa 34.


Pari kokeilua ja korjausompelua se vaati laskeutuakseen kunnolla, mutta muuten on oikein kelvollinen koulutyttöverme. Kuvissa muuten näkyy myös palanen varsin persoonallista makuuhuoneen kaapinoveamme. Joku etiäinen sanoo, että huone on ollut aiemmin lastenhuoneena...


 • sari
  Kommentti Lähettäjä: sari
  15/04/2011 @ 04:22

  mun motto on etta jos hommasta on vaivaa eika ole varman onko lopputulos hyva niin jata tekematta (eli jata olkatopppaukset paikalleen) :)

  ootko katsonut kokolappua tuosta hameesta? usein ihmeellisen mittaiset hameiden vyotaro kuuluu oikeasti olla vyotarolla, mika nakyy siina etta kokolappu on suurempi mita olettaisi. Tai siis nain itsellani kay usein, enka oikeen tieda mita naiden vaatteiden kanssa tekisi kun mulle ei oikein sovi vyotarolle tulevat hameet/housut kun vyotaro on muutenkin niin olematon (eli tulos on entista tasapaksumpi.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  15/04/2011 @ 09:27

  Lappu oli niin kulunut, ettei siinä mitään kokoa näkynyt. Mutta siis se oli lajia “kun yritän laittaa kapeimmalle kohdalle vyötäröä, ympärysmittaa on 15 senttiä liian vähän". Eli siis tosi pieni.

  Mutta onneksi sivussa olevat napit ja reilusti liian pitkä helma mahdollisivat uuden vyötärökaisteleen tekemisen. Nyt se on vähän iso, että vielä joutuu korjaamaan kertaalleen. :D

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!