Lampaat liikkuvat öisin

Työttömyydestä nauttiva ulkosavolainen on saanut parissa viikossa nitkautettua unirytminsä varsin sosiaalisesti epäkorrektiksi. Siis sellaiseksi, joka toimisi oivallisesti jos olisin aamuöitä myöten yölaatikossa hengaava seurapiiritsirppana, mutta kun en ole. Odotan innolla aikaa, jolloin rupean automaagisesti herämään kuten vanhempani. Aikaa, jolloin puoli yhdeksältä sängystä noustessa voi siunailla, jotta "herranjesta miten pitkään nukuttiin."

Sori, en saanut aamuvirkkuja geenejänne. Ehkä lapset aikanaan opettavat.

Sen sijaan tällä hetkellä aamiaiseni kantaa nimeä "brunssi", menen kuntosalille iltakahdeksalta ja laitan pyykkikoneen pyörimään puoli yhdeltätoista. Viimeinen muuten saattaa olla kerrostalossa varsin hasardia hommaa. Otan kuitenkin tietoisen riskin, ja ainakaan tähän mennessä kukaan ei ole tullut valittamaan häiriköinnistä. Ja kukapa sitä kuulisi: alakerrassa ei tietääkseni asu ketään. Siinä oli vielä tähän muuttaessa vanharouva, joka nähtävästi on sittemmin siirtynyt vanhainkotiin. Tai ajasta iäisyyteen. Epäilen kuitenkin ensimmäistä, sillä asuntoa ei ole vielä myyty. Yläkerrassa on toinen vanharouva, joka ei kuule edes omaa televisiotaan. Me sen sijaan kuulemme. Hänen televisionsa, siis.

Eli veikkaan pyykkikoneen saavan vastakin pyöriä rauhassa keskellä yötä.

 • sirokko
  Kommentti Lähettäjä: sirokko
  18/06/2011 @ 01:00

  Kokemuksesta voin sanoa, että yöihminen kyllä oppii aamuihmisen tavoille pakon edessä, mutta ei ne geenit siitä miksikään muutu. Heti tilaisuuden tullen palataan normaaliin rytmiin. Eikä siihen auta ikäkään, ellei sitten ikivanhana.. sitä odotellessa bonne nuit.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  18/06/2011 @ 20:37

  Näh.
  Olen siis menetetty tapaus ;)

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!