Laukku

Arkitehti haastoi minut paljastamaan laukkuni sisällön. Olenkin tehnyt tämän joskus jossain blogissa, mutta eikun uusiksi.

Luin haasteen juuri sopivasti eilen tylsistyessäni kahden luennon välillä, joten rupesin heti tuumasta toimeen ja kuvamaan laukun sisältöä. Kuvat ovat sen mukaisia, tärähtäneitä kännykameraotoksia, mutta eikös kaikenlaista spontaaniutta pidetä nykyään positiivisena asiana?

Laukkunani oli eilen raidallinen olkalaukku, jonka vuoren saumat ovat hieman heikossa hapessa. Pidän laukusta silti ja se on ollut edullinen kappale. Kadulta löydetty.

Tämä on kuitenkin poikkeustilanne koulupäivinä. Koska liikun polkupyörällä, rahtaan yleensä omaisuuttani mustassa repussa. Pienessä repussa jos tietokone ei ole mukana, ja isossa mustassa repussa jos tietokone on mukana. Sivuhuomautuksena todettakoon, että laitteen satunnainen rahtaaminen on aiheuttanut minussa hillittömän halun hankkia pieni ja näpäkkä netbookki. Tämä koneemme kun on hankittu pöytäkoneen korvikkeeksi, tuumia seitsemäntoistaplus ja painoakin sen mukaisesti.

Laukusta pilkottavat lounaslaatikko muovipussissa, termospullo (Elän kahvilla tällä hetkellä. Ja eilen just tiputin pullon sujuvasti kivilattialle. Saa nähdä kärsikö lämmönsäilytyskyky.) ja susiruma leopardipussi, joka on syönyt kaikkea tarpeellista: mm. särkylääkettä, siteitä ja käsidesin.

Sisällä maailman kulunein kulmalukkokansio. Riviera Yacht Support -teipillä vahvistettuna. Kuminauhat ovat kuitenkin hengissä, joten kyllä tuo kelpaa käyttöön.

Sivutaskussa puhelimen pussi lampaineen ja kaksi kynää.

Myttääntyneitä nenäliinoja en alkanut inventaarioimaan, mutta noin muuten kasasin lopun pöydälle:
vesipullo, harmaa lompakko, Nizzan paikallisliikenteen kortti (jahas), sateenvarjo (erittäin tarpeellinen), huivi ja hanskat, kasa avaimia kaulanauhassa roikkumassa, handsfree-kuulokkeet, vaaleanvihreä kalenteri, 20 vuotta vanha kynäpenaali (pastellivärisiä karhuja, kyllä) ja shekkivihko.

Tänään sitten oli taas sen ison mustan repun päivä. Eli edellämainittujen lisäksi mukana oli mm. sadeviitta (neonkeltainen) ja se raahattava tietokone johtoineen.

Haastan mukaan laukkuaan penkomaan sen ensimmäisen joka mieleen tuli, eli s'il te plaît, mademoiselle Fifi.

 • Arkitehti
  Kommentti Lähettäjä: Arkitehti
  19/10/2011 @ 15:40

  Raahattava tietokone :)

 • Fifi
  Kommentti Lähettäjä: Fifi
  19/10/2011 @ 15:53

  Merci chère amie, haaste vastaanotettu ja toteutuu piakkoin!

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!