Matalalentoa

Väittävät, ettei elämässä olisi kivaa ilman matalalentopäiviä, mutta hei, kaipaako joku niitä ihan oikeasti?
Siis niitä päiviä, jotka saavat maanantain jatkumaan aamusta toiseen.

Ei riitä, että töissä on... noh, töitä vaikka muille jakaa. Kaksin käsin. Isotkin hommat siirtyvät siirtymistään kiireellisyyksien alta hamaan tulevaisuuteen. Stressi jumiuttaa selän, joten bussin perässä juoksemisesta ei kannata haaveillakaan. Mutta onpahan hyvä tekosyy olla ressaamatta itseään siivoamisella: jos jotain tippuu lattialle, niin sitä voi vain katsoa, jotta "Kah, pitäisi kumartua. Noukin huomenna."

Puhumattakaan harvinaisen ilkeäksi ryhtyneestä siitepölyflunssasta, joka tuntuu vetävän yleiskunnon niin matalalle, että yhdeksän tunnin yöunet ovat ihan minimi. Ja paperinenäliinojen ja Bepanthenin valmistajat parhaita ystäviäni. En olekaan pahemmin sairastanut talvella, otetaan nyt tässä loppukirin kunniaksi kaikki mahdollinen takaisin. Mut jos sovittaisiin, että antihistamiinit ja nukkuminen tehoaisivat perjantaihin mennessä, jookos?

Hain kotimatkalla lähikaupasta lohdutukseksi rasiallisen mansikoita (kun oli jo tarjolla ranskalaisia) ja toisen pääsiäissuklaata. Alennuksesta, toki. Kuvan mansikat ovat viime kesältä, mutta nämäkin näyttivät, noh, mansikoilta. Tosin maku on vielä vähän vetinen, parasta kautta pitänee odottaa ainakin kolmisen viikkoa.

Ja sitten alkaakin olla myös meloneja ja mmmmmmmh ja siitepölyt rauhoittuvat... Kesä on ihmisen parasta aikaa.

 • Mikri
  Kommentti Lähettäjä: Mikri
  03/05/2011 @ 20:29

  Toivotaan tosiaan että olo helpottuu viikonloppuun mennessä. Täällä on kans sellanen matalalento käynnissä että ainakin sunnuntain voisi pyhittää auringossa makaamiseen jos keli vain suosii. Odotan jo niiiiin paljon sinne pääsyä :)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  03/05/2011 @ 20:54

  Tännekin pitäis saada semmoinen “tykkää” -nappi :)

 • Krii
  Kommentti Lähettäjä: Krii
  05/05/2011 @ 14:21

  Haastan sinut kokeilemaan joogaa noihin selkävaivoihisi. Sitä on tarjolla suomenkielisenä Nizzan vanhassa kaupungissa sunnuntaisin :)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  05/05/2011 @ 20:26

  Heh, pitääkin laittaa muistiin.

  Ostin muuten jo kymmenen kerran joogakortin tähän meidän läheiselle salille, odottelen kesäkuuta että ehdin käymään kunnolla.

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!