Priorisointi

En taaskaan ole kirjoittanut blogiin sanaakaan viikkoon.

Se annettakoon anteeksi ihan sillä, että noin muuten olen kirjoittanut vimmaisesti. Proosaa. Ja ei, sitä ei tulla täällä näkemään. Proosajulkaisukynnykseni menee Runotorstain kohdalla, ja sekin on lomalla. Korkeintaan anonyymina, niin.

Sitä piti vain tulla sanomaan, että muutto uhkaa nyt ihan oikeasti. Asunto on löytynyt, 60 neliötä, kaksi huonetta, iso tyhjä keittiö ja maailman pienin kylppäri. Haave Ihan Oikeasta Kylpyammeesta ei siis toteudu vieläkään. Varasin pakettiauton kuunvaihteeseen, appikokelas tulee avittamaan muutossa ja ajamisessa. Tuolla karvaisemmalla puoliskollani kun ei ole ajokorttia ja matkaa tulee kuitenkin yli 1000 kilometriä.

Pahvilaatikkoja on täytettynä nolla. Muutama tyhjä odottaa kellarissa, loput pitää vielä käydä hakemassa. Pitää myös hankkiutua pesukoneesta eroon (se ei mahdu uuteen kylppäriin, vaihdetaan kapeampaan), myydä kaasuliesi jollekulle, käydä Emmaüksella, selvittää haluaako televisiomme omistaja aparaatin takaisin, hoitaa muutama paperiasia, ostaa kittiä, valkoista maalia ja nokkakärry. Niin, ja tietenkin ottaa aurinkoa.

Tämän kaiken keskellä, mitä olen tehnyt? Kirjoittanut vimmaisesti.

Priorisointi on tämän kuun avainsana.

 • Maria Morri
  Kommentti Lähettäjä: Maria Morri
  19/08/2011 @ 13:12

  Onnea uudesta asunnosta! ^^ Ja hee, “karvaisempi puolisko” :D

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  19/08/2011 @ 16:29

  Se on!

 • giz
  Kommentti Lähettäjä: giz
  20/08/2011 @ 16:42

  Vai nytkö on lähtö jo lähellä…Ei sitten enää ehditty näkemään, minä kun palailen Nizzan maisemiin just syyskuun alussa. Ja juu, kaikkien muuttohommien ohella on tietty tuikitärkeää nauttia vielä Rivieran helleaallosta, merestä ja auringosta :)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  20/08/2011 @ 19:53

  Giz, nähdään sit joskus jos tule pohjoisessa käymään. Pariisikaan ei ole Lillesta kaukana (tämä myös tiedoksi muillekin sinne suunnalle jumiutuneille.)

 • patonki
  Kommentti Lähettäjä: patonki
  23/08/2011 @ 22:06

  Samoissa tunnelmissa. Onnea muuttoon!

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  27/08/2011 @ 01:01

  Kiitos! sitä samaa teille!

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!