Ranta

Viikko on jatkunut majatalonpitäjänä, ja loppua ei ole vielä ihan heti näkyvissä. Vasta kun päästään heinäkuusta elokuun puolelle, ja hyvä jos sittenkään. Mutta silloin pakenen itse kauas pohjoiseen muutamaksi päiväksi.

Älä innostu äiti, en ole tulossa kotiin, en nyt sentään niin pohjoiseen. Menen vain Lilleen pitkäksi viikonlopuksi toiveenani onkia mukaani yksi lupaus katosta ja seinistä. Mieluiten vähintään 50 neliömetriä, ja ihan jossain muualla kuin vilkkaan kadun varrella. Parveke ja toinen makuuhuone olisivat enemmän kuin plussaa... ja noh, kunhan ei homehdu.

Vieraamme tekivät toissapäivänä jotain turistiasioita, ja me meinasimme mennä rannalle. Meinasimme, ja sitten jäikin lähtemättä koska laiskuus ja ravakka tuuli. L:n pohjoisessa asuva kaveri kuuli puhelinkeskustelun aikana asiasta, ja totesi, jotta "Ei oo totta! Teillä on jotain viisi minuuttia rannalle ettekä mene, joillain muilla on tuhat kilometriä!"

Niin, siinä se onkin. Kun se ranta on tuossa, sinne ei ole mikään pakko hyökätä sen yhden lomaviikon aikana. Voi mennä tänään tai huomenna tai ylihuomenna. Kun sopivasti huvittaa, ja jos ei huvita niin on menemättä. Paljon enemmän minäkin vietin uutuudeninnossani rannalla aikaa silloin ensimmäisenä kesänä, mutta kaikkeen näköjään tottuu, Välimereenkin.

Ja sitä paitsi, minun käsitykseni kivasta rannasta ei ole se, jonka eilen Antibes'in reissulla ohitimme.

Tuonne pitänee tehdä tilaa purkinavaajan kanssa.

 • Maria Morri
  Kommentti Lähettäjä: Maria Morri
  24/07/2011 @ 00:11

  Oi että tota rantaa! Varmaan muuttaisin jonkun teltan kans ton viereen et pääsisin joka päivä hengaan tohon ;P Ihanan näköstä. Melanooma, here I come? :D

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  25/07/2011 @ 20:13

  Mikäs siinä jos auringon lisäksi kestät sataa plus yhtä pikkulasta kiljumassa ;)

 • patonki
  Kommentti Lähettäjä: patonki
  31/07/2011 @ 14:13

  Niin totta. Kaikkeen tottuu.

  Mutta miksi ihmeessä ihmiset haluaa (suomalaiset) aina ahtautua sinne teidän rannalle? Kun täällä ranta on vähintään tuplaten leveä… Joo, riittää ihmisiä täälläkin, mutta sekaan mahtuu aina (jos vaan auton saa parkkiin). :)

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!