Seikkailijasankari, osa 2

Keskiviikkoilta.

Takana 2000 kilometriä vuorokauden sisällä. Puolitoista tonnia lentäen, ja siihen päälle reilut 500 km vuokratun auton ratissa. Kaikkeen tähän sisältyi noin tunti hyödyllistä tekemistä, viisi tuntia yöunia ja toteamus siitä, että Twingo ei ole minun autoni. Siinä missä olen tykännyt ajella Cliolla tai jopa sillä ikivanhalla Méganella, perheen pienin on häiritsevän äänekäs moottoritiellä. Ja sillä on kummallisen hankala ajaa noin yhdeksääkymppiä, tuntuu kuin nelosen ja vitosen välistä puuttuisi yksi vaihde.

Samalla totesin myös, että auton ohelle geepeeässän vuokraaminen oli ihan loistava ratkaisu. Kuinka monta kartanluku- ja eksymisahdistuskohtausta sillä vältettiinkään. Siihen kun yhdistetään puhelimen google maps, joka löytää tarvittaessa lähimmän leipomon, niin liikkuminen oli suorastaan hämmentävän harhailematonta.

Lillea näin varsinaisesti vain kolme varttia ja muutaman kadun. Voin siis sanoa, että siellä on paljon punatiilisiä taloja (kuten kaikkialla sillä seudulla), kovin vihreää ja metro.

Olen kotiin palattuani kaivanut kaappini ympäri ja pakannut laukkuni uudelleen. Niillä vaatteilla jotka sattuivat olemaan puhtaina. Huomenna aamuksi töihin, ja iltapäivällä takaisin lentokentälle.

Tällä kertaa suunta on tosin etelään ja luvassa silkkaa huvittelua, eli pitkä viikonloppu Barcelonassa. En aio turvautua geepaaässään, vaan harhailla ihan rauhassa. Palaan siis asiaan ensi viikolla, ja toivotan kaikille aurinkoista viikonloppua.

 • sari
  Kommentti Lähettäjä: sari
  13/05/2011 @ 07:21

  aika reissu, huh.

  onko jotain fiilista siita itse asia meni?

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  16/05/2011 @ 14:57

  Oikein hyvin (tulokset julkaistu perjantaina), kuulemma huolivat minut sinne jos nyt Lilleen päädytään.

 • sari
  Kommentti Lähettäjä: sari
  19/05/2011 @ 08:03

  mahtavaa!!!

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!