Sunnuntai

Siinä missä pääsiäinen meni kolmen kirkon seurassa, vappuni on ollut vielä hurjempi. Itseasiassa, kun se nyt tippui sunnuntaille, niin en olisi edes muistanut koko vapun olemassaoloa, elleivät lukemani blogit ja facebookkaverit olisi asiaa korostaneet. Vapunaatto kului Decathlonissa (sinne on pirun pitkä bussimatka), josta ostin kahdet (2!) kengät, ja juoden yhden (1!) oluen kaverin seurassa. Tänään en siis ole toipunut krapulasta, vaan nukkunut ihan muuten vain ja siivonnut.

Nuorempana vappu oli mielestäni yliarvostettu, ja koko juhlan makuun pääsin oikeastaan vasta opiskeluvuosinani Jyväskylässä. Itseasiassa, haalarivappu(viikko) lienee ystävien jälkeen niitä asioita joita niiltä vuosilta eniten kaipaan. Tällaisina juhlapäivinä muuten huomaa ajankulun tehokkaasti. Tämä on jo kuudes (6!) vappuni kaukana Suomesta.


Naapurinrouva tuli tapojensa mukaisesti tervehtimään, vapunpäivän kunniaksi.

Toukokuu on kuitenkin sanonnan mukaisesti toivoa täynnä. Ihmisiä ja muutoksia, yhden elämänvaiheen loppu ja toisen alku. Molemmista olen erittäinkin tyytyväinen. Viikon päästä saan tänne odotetun vieraan, ja seuraavana viikonloppuna suuntaan nenäni etelämmäksi Barcelonaan paremman puoliskoni seurassa. Onhan tuossa jo kulunutkin tovi kun ei olla nähty.

Nyt kun vielä tulisi kesä.

 • Arkitehti
  Kommentti Lähettäjä: Arkitehti
  02/05/2011 @ 00:42

  Meiltäkin on Decathloniin 25 km, ja, huom, vain yksityisautoilijoille, millään bussin tapaisella sinne ei pääse. Poika saanee uudet lenkkarit jostain S-marketista kesällä, ja toivotaan nyt että voitaisiin siirtyä sandaaleihin ennen kun hankinta joutuu pakollisten ja kiireellisten sarakkeeseen…

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  02/05/2011 @ 16:36

  Meillä D on sentään samassa kaupungissa, mutta heikkojen bussiyhteyksen puolesta voisi olla vaikka 25km:n päässä. Tai oikeastaan niitä on kaksikin, mutta kulkemisen puolesta saa arpoa kumpaan menee kauemmin…

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!