Vai muka asiaa

Fifi ja Simpukka jakoivat minulle molemmat saman prenikan, josta heitä kauniisti kiitän. Tosin en nyt ole ihan varma, onko tämä blogi täynnä asiaa, mutta tehdään sitten tikusta asiaa mukana kulkevan meemin muodossa.

Pitäisi kertoa itsestään kahdeksan (8!) ennen paljastamatonta asiaa. Koska olen paljastellut jo neljän vuoden ajan, moista triviaa on varsin hankala keksiä.

Kokeillaanpa:

1. Liikun intterwebsin syövereissä kahdella muullakin nimimerkillä, tämän itselleni läheisimmän Stazzyn lisäksi. Useat lukijoistani lienevät kykeneväisiä mainitsemaan kaksi, mutta hämmästyisin suuresti jos joku tuntee kaikki kolme.

2. Annan ilmaisen vinkin: älä koskaan päädy tekemään ryhmätöitä kanssani. Olen sietämätön ryhmätyöskentelijä, sillä minä olen aina oikeassa. Kyllä, tiedostan että se on vika ja yritän tehdä asialle jotain. Yrityksen tulos toistaiseksi melko mitätön.

3. Olen hyvin käytännöllinen haihattelija. Selätän arjen kiemurat, nikkaroinnin ja paperisodan, mutta elän silti suurimman osan aikaa jossain pilvilinnoissa.

4. En osaa soittaa mitään. Mitään. Ovikelloa ehkä, jos sopiva nimi on sen ylle kirjoitettu.

5. Olen siivonnut syötteenlukijaani, mutta blogitilauksia on vieläkin yli sata. Vaikea päättää ketä ei haluaisi aktiivisesti lukea. Tuntuu, että missaa jotain, mutta nyt taas ei ehdi kaikkea. Suursiivous jatkukoon.

6. Tässä kohtaa voisin jakaa vaikkapa viikon hyvän uutisen. Sain läänin maksamaan koulukuluni, ainakin tälle ensimmäiselle vuodelle. Pitäisi varmaan viedä kukkapuska sille kirkkaankeltaisia post-it -lappuja harrastavalle aikuiskoulutusihmiselle. Asioilla on näköjään taipumuksena järjestyä.

7. En ole koskaan käynyt Euroopan ulkopuolella (tällä ansaitaan yleensä piste en ole koskaan -pelissä).

8. Sotkeudun usein ranskankielellä, mutta tässä päivänä eräänä olin ihan varma, että alea (substantiivina) on suomenkielinen sana. Minut onneksi palautettiin maan päälle.

***

Laitan tämän eteenpäin parille bloggaajalle, joiden blogeissa on enemmän asiaa kuin minulla:
Marialle ja
Anzille.

 • Stello
  Kommentti Lähettäjä: Stello
  07/10/2011 @ 21:19

  #7 - samis =)

 • ahti salovaara
  Kommentti Lähettäjä: ahti salovaara
  08/10/2011 @ 08:13

  Aika hyvin itsesi tunnet.

 • Anzi
  Kommentti Lähettäjä: Anzi
  08/10/2011 @ 15:25

  Tunnistan itsestäni kohdat 2 ja 3 erittäin hyvin.

  Kiitos haasteesta! Vastaan siihen mielelläni.

 • Maria Morri
  Kommentti Lähettäjä: Maria Morri
  09/10/2011 @ 16:02

  Tänkjuu, pitää tehä tää kuhan saa aikaiseksi. :)

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!