Viikko (ja edellinen ja sitä seuraava...) pähkinänkuoressa

Koska kaikki haluavat ehdottomasti tietää, mitä äärimmäisen mielenkiintoiseen elämääni kuuluu (ihan vain post-inté -postaukseen tulleiden kymmenien kommenttien perusteella näin päättelin alleviivataan lievää ironiaa), niin minäpä kerron. Tuota, suunnilleen kaiken.

Valmistautukaa henkisesti.

Suurimman osan aikaa olen viettänyt puolitorkkumalla luennoilla ja miettimällä, miksi kaikki oikein pitää kirjoittaa käsin ylös. Tai, ei kaikkea tarvitse, mutta vielä on niitäkin vanhemman polven lehtoreita, jotka sanelevat kurssinsa.

Silloin kun en ole ollut luennoilla, olen runtannut yritystä kasaan ryhmämme kanssa. Meillä menee ihan hyvin, muutamiin muihin ryhmiin verrattuna. Idea toimii kuin junan vessa, emmekä vielä ole onnistuneet riitautumaan keskenämme. "Avaa suusi kun homma ei mielestäsi toimi" -ongelmanratkaisumetodi on osoittautunut yllättävän toimivaksi. Mutta projektisuunnitelma aiheuttaa silti hengenahdistusta. Kaiken pitäisi olla valmista helmikuun alkuun mennessä. Nyt minä oikeasti ymmärrän, miksi minulle väitettiin, että M1:set viettää iltojaan aamukahteen koululla. Ensimmäisestä arvioinnista saimme kuitenkin vuosikurssin parhaan arvosanan, joten oikealla tiellä ollaan.

Keskiviikkoiltana eksyimme "yhdelle" oluelle L:n parin kaverin sekaan. Menimmeköhän nukkumaan yhdeltä? Torstaiaamuna krapula ja vapina, vai miten se Leevi sanoikaan.

Nyt vietetään perjantai-iltaa ja minä rockin kuuntelun seassa valmistelen myös huomisaamun luennolla esiteltävää tutkimussuunnitelmaa. Ryhmäprojekteja on siis vuoden varrella toinenkin. Sen jälkeen vielä muutama tunti silkkaa työskentelyä opinahjon jossain salissa ja sitten kotiin vieraita kaitsemaan. Pitkä viikonloppu kun on, saamme seuraksemme anoppikokelaan ja L:n sisaren. Pitkä viikonloppu tarkoittaa myös yksiä halloween-juhlia (seepra, ei merenneito), yhtä torikäyntiä (siitä torista pitääkin kirjoittaa joskus) ja lisää kouluhommia.

Kyllä,
minulla on avainkortti,
jolla pääsen opinahjoni tiloihin aamuseitsemästä aamukahteen.

 • sari
  Kommentti Lähettäjä: sari
  30/10/2011 @ 22:53

  teidan koulu ei oikeen taida sopia ihmisille joilla on jo lapsia?

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  31/10/2011 @ 18:51

  Joo ei!
  Paitsi että mulla on yksi kurssikaveri jolla on kuusikuukautinen vauva. En tiedä miten se on vielä hengissä :o (siis se nainen, en tarkoita vauvaa)

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!