Ympäri käydään

Rivieran taitavin pimeäkuvaaja ilmoittautuu!

Kymmenestä otoksesta kymmenen oli heilahtaneita. Mikäs siinä.

Mutta varsinaisesti piti todeta, että hassua miten tiettyjen asioiden kohdalla päädytään takaisin lähtöpisteeseen. Tapasin Emilian ja A:n ensimmäistä kertaa erään varsin ikimuistoisen joululaulutapahtuman puitteissa. Suomalaisten joululaulujen jälkeen päädyimme syömään amerikkalaisia hampurilaisia.

Niin kävi nytkin, viime keskiviikkona. Sää tosin oli varsin toisenlainen. Täällä on pitänyt ihan oikeata hellettä, sellaista kosteaa ja hiottavaa, jonka aikana mittari kipuaa kolmeenkymmeneen jo aikaisin aamulla.


Kuva ei ole hampurilaispaikasta, vaan sieltä 90 jäätelölajin äärestä.


Toissailtana sitten ukkosti.

En ole aikoihin nähnyt niin komeaa ukkosta, koko taivas välkkyi violetin ja valkoisen eri sävyissä, jo pitkään ennen kuin sade iski päälle. Sitä oli upea katsella parvekkeelta, tuntien itsensä Lentävässä Hollantilaisessa vierailevaksi: satamaan parkkeerattu suuri purjevene vaikutti miltei aavelaivalta valkoisten purjeiden piirtyessä mustaa, salamoivaa taivasta vasten.

 • airelle
  Kommentti Lähettäjä: airelle
  28/08/2011 @ 19:11

  Stazzy, miten sä ennätätkin kirjoittaa näin paljon, kun olet muuttohommissa ?! minusta vei helle mehut, ei tarvita edes muuta hommaa selittämään kirjoituslakkoa. onneksi tuli se myrsky, nyt saa edes nukuttua.

  hyvää muuttomatkaa, laitathan kuvia Luzernista ;)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  29/08/2011 @ 09:57

  Ei tuollaiseen pieneen pätkään pitkään mene :D
  Ja kiitos.

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!