Poikkeuksellisen yölliset hautajaiset

Kerroin joskus aiemminkin että näen usein vallan outoja unia. Nyt kun meillä ei näy telkkarikaan (Mikä digiboksi? Ei sellaista jaksa hankkia.) niin sisäisten ohjelmien katseleminen on tuo vaihtelua. Nannan blogipostaus palautti mieleeni toissaöisen alitajuntaohjelman. Tiedän usein mistä lähtösykäys aiheeseen tulee, mutten ihan välttämättä käsitä miten aiheesta edetään niinkin kummallisia teitä pitkin. Tällä kertaa lähtösykäys oli itseasiassa ohimennen illalla kuultu ikävä uutinen: Norsunluurannikon Abidjanista siepattujen ranskalaisten ruumiit oli löydetty.

Toissayönä olin sitten miesten hautajaisissa. Yhteishautajaisissa. Paitsi että toinen edesmenneistä oli arabimuslimi ja toinen juutalainen.

Siinä sitten kirkossa oli rivissä iso joukko mitä lie pappeja ja rabbeja ja imaameja joita koko sekalainen seurakunta kävi vuorollaan tervehtimässä. Väkeäkin oli vähintään yhtä paljon kuin taannoisissa prinssihäissä. Muslimit vasemmalle ja juutalaiset oikealle.

Itse istuin kiltisti takarivissä nuoren naisihmisen vieressä. Tyttö paljastui suomea puhuvaksi, ja tarkemmin ottaen pikkuserkukseni. Isän puolelta.

Tulkitkaa nyt tämäkin sitten.

 • Sanna
  Kommentti Lähettäjä: Sanna
  05/06/2011 @ 17:26

  Auringonpistos?

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  05/06/2011 @ 18:19

  Mikä aurinko? Täällä vaan sataa :)

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!