Bad Wine and Lemon Cake

Otsikko ei liity mihinkään ja liittyy kaikkeen. Hiljaista on, hiljaista.
Noh, jos tästä aktivoituisi vähän, kunhan työharjoittelu alkaa kolmen viikon päästä ja elämään mahtuu muutakin kuin kouluakouluakoulua. (valoavaloavaloa?)

Eilen totesin, että sivupalkissa asustellut "seuraa tätä blogia" -härpäke oli kadonnut. Kun se ei ilmestynyt takaisin, kysyin Googlelta. Google vastasi: "As previously announced, we are retiring Google Friend Connect for all non-Blogger sites on March 1, 2012."

Noh kiitos tästä vain. En aio tehdä blogilleni Google+ -sivua, ainakaan toistaiseksi. Pitäkää tunkkinne.

Blogihiljaisuuttani saa siltikin seurata.
Se onnistuu joko lätkimällä sivun kirjanmerkkeihin, lisäämällä blogin syötteen seurattujen sivustojen sekaan tai vaikkapa liittymällä ihmettelemään horinoitani Facebookissa.

hyvän mielen haaste 2012

Muutamat väittävät, että olisi maaliskuu. Täällä ehkä näyttää maita, mutta muuten ei ole keväästä kuultukaan. Auringon näkeminen saattaisi olla ihan pop. Koska tällaisina päivinä kaipaa kipeästi piristystä, päätin ottaa vinkistä vaarin ja osallistua Fifin minulle jakamaan meemiin. Tässä olisi vähän niin kuin pakko ottaa positiivinen katsantokanta elämään.

Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

1. Lampaat saavat aina hyvälle mielelle, mutta eläinjoukosta siinä onnistuvat ehdottomasti myös kissat. I Can Has Cheezburger? toimii ihan joka ikinen kerta. Pilaa hyvän mököttämisen.

anxiety cat

2. Toimiva keskustelu. Toimii etenkin siinä vaiheessa, kun avataan viinipullo, istutaan mukavasti pöydän ympärillä eikä anneta epäilyksille valtaa. Bad wine & tarte flambée. Meillä aikuisilla ihmisillähän tämä ei koskaan päädy siihen, että lauletaan karaokea aamuviideltä. Se on aivan toinen tarina.

3. Criminal Minds. Tunti riittää viikon murha-annokseksi. Mitähän sitä tekee sitten, kun tämä kausi loppuu? Toinen televisioiloni on, kuten aiemminkin kerroin, William Leymergie. Hmm. Tämän takia siis koko viikkoni on mennyt vähän vinoon. William oli lomalla ja aamuteeveetä juonsi ihan väärä ihminen. (Tähän voisi heittää linkin, joka saa ihan varmasti hymyilemään: William vuonna 1985 laulamassa pac man -piirretyn tunnusmusiikkia.)

4. Se, kun päättää kirjoittaa sata sanaa vaikka hampaat irvessä ja huomaakin pian kirjoittaneensa 500. Tätä tapahtuu turhan harvoin, mutta tapahtuu kuitenkin. Samaan listaan pitää laittaa arkkilaiset, jotka joskus jopa potkivat kirjoittamaan.

5. Höpömusiikki. Se semmoinen, jota ei voi välttämättä edes sanoa hyväksi musiikiksi, mutta joka saa poikkeuksetta huvittumaan. Laitetaan listaan vaikka Map of Tasmania, Vill ha dig tai Toop toop.

6. Ystävien tapaaminen. Tämän kohdan varastin Fifiltä, mutta totta se on, että kun ystävät ovat hajaantuneet ties minne, läheisten ihmisten tapaaminen on aina kullanarvoista.

7. Yöt. Viikonloput ovat ihmisten parasta aikaa, kun tarvitse miettiä, olisiko pakko olla sängyn pohjalla viimeistään puoliltaöin. Oudosti en kuitenkaan pidä pimeässä lohnottamisesta. Ehkä ihmisen parasta aikaa ovat siis suomalaiset kesäyöt. Ne, joina ei sada.

8. Hyvä ruoka. Parempi mieli. Kahvi, katkaravut ja klementiinit.

9. Tän viikon ilopillerinä on 941 sivua historiallista draamaa. Siinä riittää lukemista toviksi. Tämänhetkinen vireystila ja keskittymiskyky kun mahdollistavat ehkä kymmenen sivua kerrallaan.

10. Taitaa ihan aikuisten oikeasti olla kohta kevät. Jopa täällä.

Sehän on Paf!
 • Maria Morri
  Kommentti Lähettäjä: Maria Morri
  04/03/2012 @ 14:22

  Hahaa, voin niin samastua moneen kohtaan. :D Mulla on hampurilaiskissat puhelimessakin omana appina, voi sitten tuijotella niitä siitä kun alkaa murehditutta tai ei yöllä meinaa saada unta.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  05/03/2012 @ 15:07

  Oi, mä en tiennytkään, että siitä on applikin… voisi mennä penkomaan android marketia :D

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!