Jolle ei joskus tapahdu mitään

Työharjoittelussani osuu tielle aina välillä päiviä, joina ei tapahdu mitään. Yhtään. Mitään. Silloin yritän kehittää tikusta tekemistä ja kun oikein pahasti kyllästyn, nappaan puhelimeni kameran kaveriksi ja kuvaan ympäristöäni.

Työharjoitteluni näyttää siis tältä:

...rannetuelta joka on uljaasti minua palvellut jo parin vuoden ajan... (ja maailman hitaimmalta tietokoneelta, joka aiheuttaa päivittäisiä turhaumia. Toivottavasti yksi niistä Sairaalaan tilatuista uusista läppäreistä on tarkoitettu tuon korvaajaksi. En ole hifisti, mutta rajansa piru vie kaikella.)

rannetukikoira

...kansiolta, jonka sisällön osaan pian ulkoa. Ei valitettavasti liity mitenkään vampyyritarinoihin, vaikka verta riittääkin...

kansio

...lyhenteiltä, jotka ovat käsittämättömiä niitä käsittämättömille...

lyhenteitä

...portailta ylös ja alas ja ylös ja alas ja ylös... ainoa toimiva tulostin on alakerrassa ja minä tuolla ylhäällä. Otetaan se arkiliikuntana...

porraskyltti

...ja näkymä ikkunasta ulos on suorastaan hämmästyttävä...

tiiliseinä

Mutta hei, vanhainkodin puolen potilaat (vai asukkaiksiko pitäisi kutsua?) tervehtivät, ja silloin kun jotain tapahtuu, niin kyllä minä tuolla viihdyn. Oikeastaan vasta täällä olen tajunnut, miten pahasti jonkin oli pielessä edellisessä työpaikassani. Joskus on parempi osata lähteä ennen kuin on liian myöhäistä. Vaikka se tarkoittaisi muuttoa pohjoiseen (henk.koht. epäilen pian löytäväni kadulta Nooan arkin. Ja sieltä jääkarhuja.)

 • Tarja
  Kommentti Lähettäjä: Tarja
  26/06/2012 @ 18:11

  Tama “sanalyhennehirviot” on ehdoton mieliteemani ranskalaisen elamanmenon arvostelussa! Tanaan bongasin supermarketissa uuden: PDT! (=Pomme de terre) Kaikesta on pakko tehda lyhennys.
  HK! (=hyvaa kesaa!)

 • sirokko
  Kommentti Lähettäjä: sirokko
  27/06/2012 @ 01:14

  Eikö löytynyt oikeeta lammasta rannetueksi?
  Kuvista voi päätellä, että olet ‘tiilenpäitä lukemassa’, kaikenlaisia sellejä, turvaohjeita, sielunhoitoa ja numeroita..

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  27/06/2012 @ 15:50

  Tarja,
  joo, kirjoitinkin siitä aikoinaan vanhaanvanhaan blogiin: http://menthe-foret.livejournal.com/6925.html

  Sirokko,
  hihitin huomiolle itsekseni koko ruokatunnin. Varsinainen rangaistuslaitos

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!