Kah, unohdettuja

Olen näköjään jättänyt blogin vähän sivuun.

Olen aina toisinaan tuijottanut mustaa taustaa ja tuota upeaa lammasta (se on upea, ette voi väittää muutakaan, sillä se on ulkosavolaisen omaa käsialaa). Olen miettinyt, että pitäisi sanoa jotakin, ja sitten suuri tyhjyys on veden päällä ja totean, että ei ole mitään sanottavaa.

Olen lomaillut. Semmoinen tekee hyvää vuoden mittaisen puristuksen jälkeen. Olen valvonut öisin, nukkunut päivisin, herännyt siihen kun L. kiskoo minua ylös ja sanoo "jos haluat tuoreita hedelmiä, nouse sieltä".

Olen kirjoittanut. 16 000 sanaa kahteen viikkoon. Ja sen päälle yhden raapaleen kun piti vähän keventää. Kerrankin olen kirjoittanut enemmän kuin miettinyt kirjoittamista tai puhunut siitä.

Sain työharjoitteluraportin tehtyä määräaikaan mennessä. Nyt on enää sen esittelyn valmistelu. Harjoittelusta pitäisi puhua tuomariston edessä 7. päivä. Varsinainen päivä. 7. päivä tulee myös täyteen seitsemän vuotta Ranskassa.

Seuraavana päivänä kiipeän sitten lentokoneeseen ja suoritan Suomi-osion lomastani.

Mutta sitä ennen on vielä luvassa yksi maailman suurimmista kirpputoritapahtumista, levittäytyvät tuohon parvekkeen alle. Jos tällä kertaa en sairastuisi, kuten viime vuonna. Silloin Braderie de Lille meni melkolailla sängyn pohjalla makaamiseksi, kuume hellitti vasta monta päivää myöhemmin.

Muoks:
Ainiin! Ja pitää tietty muistaa, että saan lokakuun lopussa vieraan Suomesta ja liikun hänen kanssaan Amandan Palmerin konserttiin. Tämä on ehdottomasti hyvä asia.
Or I could go to Anvers...

 • Hanna
  Kommentti Lähettäjä: Hanna
  25/08/2012 @ 07:01

  Hän haluaa tulla Lilleen kirpparille!! Mä melkein unohdin koko jutun! Mä suunnittelen ja katson jos se on mahdollista ja häiritsen sua sitten maililla. Onko se ok? :-)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  25/08/2012 @ 15:29

  Hei joo! tule vain, ilman muuta :) Siellä on muutama muukin.

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!