Laukku, taas!

Muistattehan aiemman laukkuesittelyn?

Ajattelin päivittää sen, ja kertoa, mitä kaikkea kummallista rahtaan mukanani näin tentteihinkertaamisaikaan. Naiset ovat.

1. Pippuri, joka esiteltiin muutama viikko takaperin ja sininen pussi. Sisällä on myös kirjavaraidallinen pussi, josta löytyy koneen johto ja omenanvihreä laskin. Meinasin ostaa vaaleanpunaisen, mutta päädyin sitten omenanvihreään.

2. Pieni musta reppu ja musta käsilaukku. Reppu syö normaalisti mm. tietokoneen, kuminauhakansion, nenäliinoja, puhelimen, lompakon, vesi- ja termospullon (kahvia!), puisen lusikan, kalenterin ja pienen muistikirjan, maailman rumimman kempparipussin (leopardi!) täytettynä mm. käsidesillä, kammalla, särkylääkkellä ja korvatulpilla ja Marimekon raidallisen meikkipussin, jossa taitaa ehkä jopa olla meikkejä.

Käsilaukussa on tänään jatkojohto, pörrösukat (lampaita!), kirja, muovinen haarukka, kummallinen laukunripustushärpäke, purukumia, kilo klementiineja ja kaksi kurkkua. Saatoin ehkä käydä markkinoilla ennen koululle kipuamistani. Ah, onhan siellä myös purkillinen suklaamoussea ja kynsienhoitokynä (nagelölpflegestift!).

Itsestäänselvyyksiä, kuten puhelimen kaapelia ja kuulokkeita (vaaleanpunaiset!) en edes mainitse erikseen.

Pöydälle leviteltynä kulmalukkokansio ja se 22 vuotta vanha kynäpussini, jonka sisältö on sentään sittemmin uusittu.

Pistäkää paremmaksi!

Ei palautteita vielä
Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!