Mitä tein tänään

Kirjoitin työharjoitteluraporttia, kuten olen lähinnä tehnyt viime päivät. Sairaala on lomalla, pomoni on lomalla, meidän serviisimme henkilöityy suomalaiseen työharjoittelijaan. Pomo oli näköjään laittanut sähköpostinsa loma-automaattivastaukseen "tarpeen vaatiessa ottakaa yhteyttä Mademoiselle Caroleen. Hörähdin. Vielä oli neitiys jäänyt päälle, vaikka oikea sukunimi löytyikin. Joskin syy on varmaan yksinkertaisesti siinä, että ei osannut suomenkielistä nimeä kirjoittaa. Eipä tuossa, omansa on puolalainen, w:ta, c:tä, z:aa ja k:ta suunnilleen peräjälkeen.

Työharjoitteluraportti, niin.

Olisihan sen tietty voinut aloittaa vaikka pari kuukautta sitten, mutta näköjään en aloittanut. Tässä joskus kuukausi sitten aiheutin ihmisille suuria kauhistuneita ilmeitä kun totesin että "jaa, olen mä kansisivun tehnyt".

Nyt sit kirjoitetaan. Mutta eipä tässä, ei oikeasti ole mitään muutakaan tekemistä. Lisäksi kun olen yksin työhuoneessani, voin levittää kaikki paperini ja kamani pöydälle. Avata ikkunan, todeta että sairaalan kappelissa veisataan ja etsiä kuulokkeet laukusta.

Sori, mieluummin vaikka Scorpions kuin halleluja.

Muoks: tai itseasiassa miksei tämä Hallelujah.

Ei palautteita vielä
Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!