Musiikintuntija kirjavissa tennareissa

Osoitin taas eilen sen, kuinka hyvin tunnen nykymusiikkia.

Lillessä järjestivät illalla ison ulkoilmakonsertin, NRJ music tour. Suurin osa artisteista meni kovaa ja korkealta ohi. Myös se illan suurimmaksi tähdeksi nimetty Sean Paul. Jossain vaiheessa kysyin L:lta, että "mitä biisejä se on tehnyt?"
Vastauksena miesihminen siteerasi muutaman biisin ja minä vastasin kaikkeen: "eeen tunne".

Miksi ihmeessä järjestävät konsertteja ainoastaan tuollaisen tylsän hittimusiikin kera? Suunnilleen illan ainoita artisteja, jonka tuotanto sanoi minulle jotain, oli se tyyppi, joka näköjään lainasi luksusjahtia videoklippiensä tekemiseen.

Ja oli kylmä. Kysyin taas kerran tuolta toiselta puoliskolta, että "muistutapas minua siitä, miksi me muutimmekaan pois Nizzasta..?"

Tänään aktivoiduin aamusta ja kävin torilla. Ostin vesimelonin kahdella eurolla ja lankesin. Olen jo pitkään etsiskellyt seuraajia viinipunaisille Converseilleni. Ne ovat vielä hengissä, mutta paino on sanalla vielä. Pohja alkaa kulua uhkaavasti.

Nyt osui tielle niin kummannäköinen pari, ettei voinut kuin todeta, että tässä on sitten seuraavat:

Converse (product)red multicolor


 • Riina
  Kommentti Lähettäjä: Riina
  15/04/2012 @ 15:12

  Hah, olen nykyään ihan yhtä pihalla nykylistapopista ja täysin jumittunut viime vuosikymmenille. Syytän kolmikymppistymistä.

  Alkusyksystä työkaveri oli lounastauolla ostanut Adelen levyn ja kysyi, että tykkäänkö Adelesta. Sanoin etten tunne Adelea, kun en oikein tunne ranskalaisia artisteja. Työkaveri katsoi minua vähän hitaasti…:P

  No, nyt kyllä tunnen jo Adelenkin. :P

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  15/04/2012 @ 16:06

  Heh, joku on siis vielä vähän enemmän pihalla kuin mä :)

  Mutta joo, syytän myös kolmikymppistymistä.

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!