Rockuskottavuutta ja kissanimekkeitä

Päivän tunnustus: en ole koskaan käyttänyt hiustenhoitoaineita.

Takkutukkaisena niitä nyt ei ymmärrettävästi tarvinnut, lyhyt tukka vain lätistyi ja aikana ennen rastoja käytin ns. normaaleja shampoita, joissa oli silikonia ja ties mitä "hoitavia" aineita. "Hoitava" tosiaan lainausmerkeissä, sillä en ole ihan varma täytyisikö päähän levitettävää muovia pitää hoitavana. Hrrr, ei mulle, kiitos.

Mutta viime aikoina olen todennut, että hoitoainepurkki on kovin tarpeellinen. Tukka alkaa olla pitkä, suorastaan hämmentävän pitkä. Sellainen, millaiseksi se ehtii kasvaa kahdessa vuodessa. Luomuhippishampoot pesevät hiukset nahkeiksi ja hoitoaineen jälkeenkin välillä pettää kärsivällisyys. Hiustenkuivaaja paljastaa kasan sitkeitä kissanimekkeitä.

(Koska sana on aiheuttanut suunnatonta huvitusta, kerrottakoon, että se on kissan-imeke eikä suinkaan kissa-nimeke.)

Yleensä olen lopettanut homman puoliväliin ja todennut, että se on ainakin rockuskottavaa. Ja kun tukka on kuitenkin siveästi poninhännällä tai letillä. Niin, letillä, oi. Minä olen aina pitänyt niskassa roikkuvista leteistä, mutta piti ihmisen miltei kolmikymppiseksi elää, ennen kuin omat hiukset moiseen riittävät.

Tänä aamuna istuin varttitunnin aamuteeveen edessä ja hiusharja käsissäni. Selvitin urheasti takut yksi kerrallaan. Kirosin vähän ja jatkoin selvittämistä. Mutta nyt ovat. Selvät, liukkaat ja sileät. Tällaista ihmettä ei varmaan ole tapahtunut sitten hääviikonlopun.

Oliko tällä kertomuksella tarkoitus? Ei.
Tavoite? Ei.
Jännitettä? Ei.
Hmm... kunhan kerroin kun teki mieleni kertoa.

Kerron senkin, että huomenna menemme tuijottamaan lampaita, jotka oletettavasti tuijottavat meitä takaisin. Oiva viikonloppu siis.

- - -

PS. Viikon addiktio ovat kuitenkin kissanpojat. Awwwww. http://www.ustream.tv/channel-popup/sevenkittens

- - -

PPS. Näin minä sentään Bogdanoffin veljekset tänään. Eikö se ole aika spefiuskottavaa?

- - -

 • Dee
  Kommentti Lähettäjä: Dee
  01/07/2012 @ 10:09

  Argh, minä voisin jauhaa loputtomiin siitä, millaista on ensin erehtyä käyttämään hoitoainetta ja sitten yrittää tupeerata lettiä.

  Voisin jauhaa siitäkin, millista on tehdä kymmenen värinpoistoa alle kahden kuukauden sisään. en jälkeen on pakko käyttää hoitoainetta ellei halua päätyä kaljuksi.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  01/07/2012 @ 13:39

  eh, mutta Dee, sä oletkin paljon rock-uskottavampi kuin minä :D

  (sanoo hän, jonka niskassa on nytkin, aamuisen suihkun jäljiltä, yksi iso takku…)

 • Hanna
  Kommentti Lähettäjä: Hanna
  01/07/2012 @ 21:55

  Ihana toi kissa linkki :D Mäkin olen siihen nyt ihan koukussa hahaa

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!