Synnillä säilymään saa tasapainon

Minut haastettiin jo taannoin.
Kahteenkin otteeseen.

Lykkään molemmat tähän samaan postaukseen, tasapainottamaan toisiaan vähän. Ettei tule joltakulta toiselta sisälukutaidottomalta sanomista siitä, että täällä vain valitetaan. [tähän sopisi oivasti hymiö]

Mutta ensin kuitenkin teen sitä ihan Maryn pyynnöstä. Kaivetaanpas esiin kolme tämänpäiväistä valituksen aihetta:

1. Sää. Periaatteessa olen sitä vastaan, että säästä valitetaan, koska sille ei mitään mahda. Mutta pirun monta kertaa olen viime aikoina itseltäni kysynyt, jotta mikä olikaan se syy, joka sai meidät muuttamaan Rivieralta tänne susirajalle. Jos vaikka ihan vahingossa välillä olisi aurinkoista, lämmintä ja sateetonta, jooko?

2. Paperisota. Kuinka vaikeiksi voidaan asiat tehdä? Kaikenlaista minä olen jo kokenut tässä maassa, mutta silti kuvioiden monimutkaisuus saattaa välillä yllättää. Noh, odotellaan, odotellaan. Ehkä kaikki vähitellen liikkuu niille linjoille joilla niiden pitäisi olla. Opettaapahan kärsivällisyyttä malttamattomalle ulkosavolaiselle.

3. Yläkerran remonttimiehet, jotka ovat saaneet koko kapean käytävämme täyteen paksua harmaata kivipölyä. Toivottavasti siivoavat perässään. Jos käytävä ei muutenkaan ole suorastaan viimeisen päälle siisti, nyt se on ihan karmea.

I juss read teh instrukshuns for “neuter” in yur vetanary surjikal gide. I hate yu.

Eve taas kyseli valittamisen sijaan syitä iloon juuri tänään. On niitäkin. Laitetaan tähän perään, lopetetaan positiiviseen vireeseen, vai miten sitä nyt sanotaankaan.

1. Työharjoittelu. Vaikka matkaan meneekin ovelta ovelle tunnin verran, niin päivät ovat silti stressittömämpiä kuin talven ajan. Ja tekee ihan hyvää huomata, että kaikki pomot eivät ole yhteistyökyvyttömiä perfektionisteja. Jotkut ovat jopa ihmisiä.

2. Juna. 40 minuuttia päivittäin. Hyvä syy lukea. Saan jopa kirjoja loppuun. Aloitettunahan niitä on suorastaan pino.

3. Ideat ja ajatukset. Innolla odotetut sähköpostiviestit. Se, kun saa ihan vahingossa kirjoitetuksi pari riviä, vaikkei aikonutkaan.

4. TOEIC, joka sujui jopa paremmin kuin odotin. Nyt osaan virallisesti englantia. Kummallista. Ei siinä hirvittävän vaikea taso ole, siinä testissä.

5. Kohta on toukokuu. Ja toukokuu on tunnetusti Ranskassa pelkkää pyhäpäivää ja pitkiä viikonloppuja. Ehkä voisin neuvotella itselleni yhden "sillan" ( = viikonlopun ja arkipyhän välisen päivän vapaaksi).

6. Suklaa. Lolcats.

…Is my happy place.

Hmm. Pistänpäs vahingon kiertämään ristiin.
Kertokoot Mary tämän päivän ilonaiheitaan, niin Eve saa valittaa (vaikka remontista.)

 • eve
  Kommentti Lähettäjä: eve
  12/04/2012 @ 22:20

  Hahah, no niin, loistava tasapaino!

  Enköhän minäkin niitä valituksen aiheita keksi heti tähän perään…

 • sirokko
  Kommentti Lähettäjä: sirokko
  14/04/2012 @ 10:41

  Heh, otsikko on mieleeni. Paperisodan saa vielä vaikeammaksi jos ei anneta ammuksia valmiina elikä niitä papereita millä sotia, penurie de formulaires..

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  14/04/2012 @ 13:07

  sitten kaikki vain juutuubiin kuuntelemaan vähän Juicea.

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!