Tunnustan

Huomenna alkaisi se kaksipäiväinen tenttiviikko.

Nyt tuntuu vähän siltä, että luotan enemmän lahjakkuuteeni kuin kovaan työntekoon. Jossain vaiheessa viikonloppuna kaikki kurssimateriaali alkoi tulla ulos korvista.
BMR, CAF, FRNG, EPRD, SIH, SIG, TF = TE (1-θ) + D/K (TE-i)(1-θ)

No se.

Mitä olen siis tehnyt tänään? Opiskellut? En tietenkään. Kävin torilla (lisää klementiineja), kävin kaupassa, tiskasin, puhdistin suihkun hajulukon ja etenkin kävin aamunäytöksessä elokuvissa.

Ja nyt tulee se tunnustus: minä rakastin Milleniumia. Rrrakastin.

Näin ei saa sanoa, sillä en ole nähnyt ruotsalaisversiota enkä lukenut kirjoja. Asian tunnustaminen lyö minuun välittömästi epäkultturellin leiman. Sirokko tosin yritti minulle kirjat lähettää, mutta silloisen pikkukaupunkimme postia ei kiinnostanut ilmoittaa minulle saapuneesta paketista, ja kun kävin asiaa kyselemässä, vastaus oli suunnilleen "luuletko sä että me aletaan jotain paketteja täällä etsimään?" Teititellen toki, mutta samaa silkkoa. Palasivat sitten takaisin Algeriaan.

Mutta niin se jenkkien Millenium. Piti otteessaan alkumusiikista aina viimeiseen ruutuun. Mikä on aika hyvin kahden ja puolen tunnin leffalle. Kunhan siis ensin pääsin yli siitä, että puhuivat englantia Ruotsissa. Noh.
Pidin erityisesti Rooney Marasta. Pidin jopa Daniel Craigista, mikä sekin on saavutus, koska ne nollanollaseiskat olivat niin tympeitä.

Yhtä asiaa vain jäin miettimään.
Mikä hinku kaikilla ruotsalaisdekkaristeilla on tappaa kissa jossain vaiheessa kirjaa?

 • laura
  Kommentti Lähettäjä: laura
  24/01/2012 @ 20:24

  paljon onnea kokeisiin! :)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  24/01/2012 @ 20:26

  Kiitti Laura :)

 • airelle
  Kommentti Lähettäjä: airelle
  02/02/2012 @ 21:46

  jos et tykkää craigistä bondina niin oletkos nähnyt muita sen leffoja, ajalta ennen 007:ää? Two layer cake on mun suosikkeja. ensimmäiseksi kyllä olen hänet huomannut jostain vanhasta telkkarisarjasta, joskus silloin kauan sitten, kun oleskelin SUomessa, steamy…

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  02/02/2012 @ 22:16

  En varmaankaan ole. Ei niissä Bondeissa oikeastaan häiritse Craig, vaan ne leffat yleensä. Synkkää ja väkivaltaista. Mihin hävisi Bondin leikkisyys, flirttailevaisuus ja huumori?

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!