Kai se on muutos sekin

Elämässä on toisinaan kaikenlaista kummasteltavaa.

maha

Esimerkiksi ne hetket, joina katsoo alas, eikä meinaa nähdä lammassukkiaan Mahan takaa. Sitä sitä onkin kummasteltu. Tuota Mahaa. Mutta siinä se on, kasvaa sitkeästi, potkii minua toisinaan, ja viisaammat uhkailivat että minun pitäisi kantaa sitä mukana aina tuonne lokakuun loppupuolelle saakka. Ja siitä se kantaminen vasta sitten alkaakin...

Jep, tämä on nyt se hetki, kun ihmiset pääsevät miettimästä, että "onkohan se raskaana vai vain lihonut?" Ja sitten onnitellaan. Enkä minä oikein tiedä kuinka suhtautua onnitteluihin. Että kiitos kiitos vaan, mutta älkää nyt herranjesta kysykö samoja asioita kuin kaikki muutkin.

Voisi tehdä jonkinlaisen automaattinauhoituksen vastauksiksi. Voin oikein hyvin, kiitos, ei ole ollut pahoinvointia, ei mielihaluja, korkeintaan vähän tavallista enemmän väsymystä. Jos ei olisi Mahaa, niin en varmaan edes tietäisi olevani raskaana. Tytöltä se vähän näytti ekassa ultrassa, rakenneultra on vielä tulossa. Ai että kumpaa haluttaisiin? Beenh, je m'en fous cordialement, eipä tuota voi juuri valita. Ei, ei olla ostettu mitään. Paitsi huppupyyhe jolla on korvat. Emmaükselta.

Odottelen vielä sitä hetkeä, kun iskee hormonihyöky, joka saa minut pitämään suloisina muidenkin kakaroita. Toistaiseksi ei ole ilmaantunut.

Mutta siis. Tämä oli vissiin aika olennainen asia kerrottavaksi. Älkää peljätkö, tästä ei tule raskaus- tai äitiysblogia. En tunnetusti jaksa itse ymmärtää, miksi kukaan haluaisi katsella kuvia jonkun (puoli)tuntemattoman lasten seikkailuista, joten en aio kiusata omia lukijoitanikaan jatkuvasti sellaisilla. Enkä sitäpaitsi diggaa lasten kuvien laittamista jakoon ihan julkisesti noin muutenkaan. Koska kuitenkin väittävät, että kyseessä on isohko elämänmuutos, niin en uskalla myöskään luvata, etteikö täällä olisi toisinaan lapsiasiaa. Omasta navastanihan minä täällä pääasiassa höpäjän, joten lienee luonnollista, että höpäjän myös siitä joka on navan alla.

Tänään on muuten ensmäenen hääpäivä. Ei nyt ihan mennyt oppikirjan mukaan tämä. Että lapsi olisi syntynyt vuoden päästä häistä. Mutta melko hyvin ajoitettu kuitenkin. Ylihuomenna suuntaan 13 kiloa painavan laukun ja tämän toistaiseksi vain muutaman sata grammaa painavan potkiskelijan kanssa Suomeen. Pari viikkoa oikeaa kesää tämän karmivan kylmän toukokuun jälkeen.

Että kaikki on oikeastaan aika hyvin.

 • Riina
  Kommentti Lähettäjä: Riina
  02/06/2013 @ 19:16

  Mahtavaa! Onnea! :)

 • Simpukka
  Kommentti Lähettäjä: Simpukka
  02/06/2013 @ 19:19

  Tervetuloa Suomeen Stazzy ja pikkuinen maha-asukas, toivottavasti tämä uskomattoman upea ja lämmin kesä jatkuu ja jatkuu…

 • Maria Morri
  Kommentti Lähettäjä: Maria Morri
  02/06/2013 @ 19:22

  Hieno uutinen, onnittelut! ^^

 • Finn for life
  Kommentti Lähettäjä: Finn for life
  02/06/2013 @ 21:27

  Onnea Onnea!!

 • Hanna
  Kommentti Lähettäjä: Hanna
  02/06/2013 @ 22:57

  Vautsi!! Onneksi olkoon teille! :-)

 • eve
  Kommentti Lähettäjä: eve
  03/06/2013 @ 08:49

  Hihii, kivaa, onnittelut!! :)
  Aika samat on siun ajatukset kuin itselläni alkuvuodesta…ja äitiblogiksi en kyllä edelleenkään suostu, mutta varsinkin nyt ihan loppuraskauden aikana on ollut vähän vaikeaa kirjoittaa muusta, kun tuo Maha vaatii niin paljon aikaa ja ajatuksia päivän mittaan… :D

 • Sari
  Kommentti Lähettäjä: Sari
  03/06/2013 @ 11:07

  APUA!!!! VAUVA????? Huippua!! Näin niistä nykyään vaan netissä ilmotellaan!! (itse tein samoin…). Lokakuun lopussa la? Meillä syyskuun lopussa :D voi hellanlettas sentään :D Niin ja ONNEA!

 • Mary von Törne
  Kommentti Lähettäjä: Mary von Törne
  03/06/2013 @ 11:19

  Ihanaa kesäilyä konnuilla ja onnea mahailun puolesta. Sen takia täällä sataa ja on kylmää: paksumaksuna on inhaa liian kuumassa ;)))

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  03/06/2013 @ 13:24

  Kiitokset kaikille :)

  Ja Mary, joo, kuumuus on inhaa, mutta toisaalta sekin toimii kun sujuvasti piilottaa Mahan vaatekerrosten alle. “Ai, en mä mitään ole huomannut".

 • Henriikka
  Kommentti Lähettäjä: Henriikka
  03/06/2013 @ 14:08

  Hieno uutinen, onnea kovasti!!! :)

 • Joku
  Kommentti Lähettäjä: Joku
  04/06/2013 @ 12:16

  Hurjaa. On se muutos.

 • Catherina
  Kommentti Lähettäjä: Catherina
  04/06/2013 @ 20:29

  Oikein paljon onnea! :)

 • Villasukka kirjahyllyssä
  Kommentti Lähettäjä: Villasukka kirjahyllyssä
  05/06/2013 @ 13:13

  Oi, paljon onnea odotukseen :)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  05/06/2013 @ 17:49

  Kiitokset :)

 • Pupuce
  Kommentti Lähettäjä: Pupuce
  14/06/2013 @ 09:38

  Vihdoin pääsen tätäkin kautta onnittelemaan! FB:ssa en uskaltanut paljon kirkua (ja siksi ne sydämet!), kun ajttelin, ettet halua julkistaa asiaa siellä.
  Ihana uutinen! Suuresti onnea!!! Osasin kyllä jo aavistella…:) Siullakin on siis hyvin helppo raskaus kuten miulla. Se on hyvä. Joko tiedätte sukupuolen? Ja hei, en ois uskonut ikinä jattelevani näin, mutta on se vatsa ihana, kaikki vauvajutut on kans aika ihania ja blogiin tekis mieli kirjoittaa vaan niitä mammajuttuja! :) Kaikkea hyvää teille kolmelle! (Ja mielenkiinnolla jään odottelemaan postauksia kaikesta vauvaan liittyvästä… :))

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  18/06/2013 @ 16:07

  Kiitokset, Pupuce. <3
  Joo, sukupuolesta on jo aavistus, mutta odotellaan nyt vielä, että rakenneultrassa varmistuisi. Juuh, kyllähän tuo on aika paljon mielen pinnalla… sekoittaa näköjään fiksumpiakin ihmisiä.

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!