Kulutushullu

Harvemmin minulle käy niin, että varsin vilpittömästi ihastun silkkaan materiaan, mutta nyt on kyllä todettava, että viime päiviltä on jäänyt käteen kaikkea kivaa.

Alkuun se, joka on vaaleanpunainen (kaik on vaaleanpunaista, mikä mua vaivaa?) ja päätyi luokseni silkan mainostuksen ja onnettomuuskumppaneiden suositusten myötä. Sen nimi on Tangle Teezer ja se näyttää koiranharjalta. Mutta on kuitenkin tarkoitettu ihmisille, ja siinä tarkoituksessa voin todeta härpäkkeen erinomaiseksi jo muutaman päivän perusteella. Toimii jopa suihkussa hoitoaineen kanssa tapellessa.

tangle teezer

Toinen tuore ihastukseni on halvempi ja ruskea. Pari euroa ja kyljessä lukee P2. Viimeinkin rajauskynä, jonka kanssa ei tarvitse riidellä. Ei valu eikä leviä, mutta väriä irtoaa silti.

Ja kolmas taas sitten on niin kallis, että toistaiseksi olen käyttänyt sitä vain korruptiolahjana saatujen testipakkausten muodossa. Jos Dior ei pyytäisi New Look -ripsiväristään kolmeakymppiä, saattaisin hyvinkin sortua merkkikosmetiikkaan. Mutta 30 € on kyllä selkeästi kipurajan yläpuolella. Hrr.

meikit

Jos muita tavaraihastuksia pitäisi luetella viime kuukausilta / vuosilta, niin niihin kuuluisivat mm. tupperware-leipälaatikko, tuulenkestävä sateenvarjo ja taskussa kulkeva intterwebs.

Ei palautteita vielä
Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!