Kuolleistaheräämisiä

Ilmeisesti se on tämä lähestyvä pyhäinmiestenpäivän aika, joka herättää mitä ärsyttävimpiä otuksia.

Niin kuin esimerkiksi itikoita (hyttysiä, naljailijat), joiden pitäisi jo olla kuolleita ja maatuneita. Hyvänen aika, ollaan lokakuussa! Eikä edes missään tropiikissa, vaan ihan vain Pohjois-Ranskassa. Mutta niin vain ensin tapoin yönä taannoisena makuuhuoneesta yhden, joka jätti suuren veriläikän valkoiseen seinään. Ihan ei tarvinnut kloritilla putsata, muttei paljon muutakaan.

Viime yönä aamuviideltä bongasin Halloween-kauhuelokuviin sopivan saunajakkaran kokoisen itikan. Se kyllä sai tuta vielä kammottavampaa ulkosavolaista, jolla oli rullalle kääritty lehti käsissään. Jotta tseh thse tseh tseh kärpänen itikka, uskallapas tänne! NÄPIT IRTI MUN VAUVASTA!

Noh, tunnustetaan, että itikka voitti. Siirtyi lymyämään katonrajaan, eikä univelkainen ulkosavolainen vaivautunut pysyttelemään hereillä liikkumista odotellessaan. Toivottavasti otti senkat minusta eikä tirppanasta.

- - -

En nyt löydä mitään sopivaa aasinsiltaa aiheesta toiseen siirtymiseksi, joten lätkitään ihan ilman kummempia selityksiä pari kuvaa komeasta tiistaisyyssäästä. Tällaista saisi olla enemmänkin, eikä aina vain sataa.

syksyn lehti
syksy
 • pomme
  Kommentti Lähettäjä: pomme
  23/10/2013 @ 11:00

  Lohduttadu sillä, että se oli ehkä vain “cousin” (meilläpäin maringouin), joita on meilläkin nurmikko täynnä sateen jälkeen. Inhottavia ovat, mutta eivät pistä!

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  23/10/2013 @ 22:39

  Ehkä, jos nekin vinkuvat. Mutta ainakin sen ensinnä havaittu oli syönyt mahansa täyteen hyvää verta…

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!