Työpöytä. Uncut.

Sisustuspostaus!

Maggis haastoi ihmiset ja someilijat ja muut otukset kuvaamaan työpöytänsä. Minä päätin olla niin uskalias, että esittelen sen ihan erikseen puunaamatta. (Krhm, syy tähän lie se, että muutama päivä taaksepäin häntä rajulla otteella rakast... eiku siivottiin.)

Työpöytämme (kyllä, jaan sen miesihmisen kanssa*) on vanha pieni pirtinpöytä, joka sopii juuri sopivasti suunnilleen ainoaan loukkoon, mihin tässä asunnossa voi työpöydän sijoittaa. Tuossa oikealla on ikkuna ja heti sen oikealla puolella ulko-ovi. Eli työhuoneemme on myös eteinen. Lastenvaunut kuramatolla kirjahyllyn edessä. Jee.

Puhelinpistokkeen päällä asuu hyvin yllättäen kolme lammasta.

Kasa. Siinä on jotain... ja jotain... ja näytönpyyhkimisrätti ja kyniä. Ja norsu.

Tulostin-monitoimihärpäkkeemme on varsin kätevästi sijoitettu. Sekä etenkin kuollut. Ei tulosta tai kopioi. Skannaa sentään, mutta kai se on joskus ihan oikea tulostinkin hankittava. Laseria mulle apus. Päällä oleva enimmäkseen-olennaisia-papereita-kasa on tällä hetkellä hyvin vaatimaton. Minähän sanoin, että olemme siivonneet.

Olkaa hyvät. Saitte nauttia jännittävästä tutustumiskierroksesta ulkosavolaiseen epäsisustamiseen. Poistua voi helpoimmin etuoven kautta. Makuuhuoneen ikkunasta poistuessa naapurin koira saattaa purra.

* Minulla on siis myös pienempi tietokone. Sellainen oikeasti kannettava. Kuvassa oleva on raahattavaa mallia. Sillä piskuisella kirjoitan missä kirjoitan. Joskus junassa, joskus sohvalla.

Ei palautteita vielä
Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!