Count your blessings

Melkein jopa etenen lukemisessani. Tosin lukaisin edellisen postauksen syntilistan ulkopuolelta yhden sähköpostiromaanin. Siinä ei mennyt kuin muutama tunti, bussissa ja lentokoneessa. Palannen asiaan huomenna.

Tänään pidän kahden eläinmaailman kirjoittajan (Satakielen ja Suden) pyynnöstä maljapuheen. ...ja näköjään myös Kristiinan pyynnöstä.

Arvoisat kuulijat. Mesdames, messieurs et vous autres.

Täten tahtoisin nostaa maljan elämääni tällä hetkellä ilostuttaville asioille. Ensinnä minun täytyy toki mainita lampaat, jotka sitkeällä ja tasaisella olemassaolollaan maan päällä ohjaavat kohtaloani johonkin suuntaan, joka vielä toistaiseksi on minulle täysin tuntematon.

Toisekseen haluaisin kiittää ihmisiä. En kaikkia ihmisiä, mutta niitä ihmisiä, jotka tietävät ilostuttaneen elämääni ja jotka minua odottavat, milloin missäkin. Viimeisimmäksi Tampereella. Tampere on hyvä. Nostan maljan (hyvää kahvia) siinä sivussa hänelle, joka sanoi "kerro lisää".

Nostan maljan (kotiviiniä) myös hyvin kypsille punaherukoille ja niille muutamille mustaherukoille, jotka pensaan uumeniin ovat vielä piiloutuneet.

Haluaisin mainita myös saunan, jolla on taipumuksena olla kuuma. Moista kuumuutta on viimeksi koettu viime jouluna. Kohotan maljan myös tulelle, jota tosin ei ole sähkösaunassa, mutta joka liekeillään vaivaa mieltäni sitkeästi näinä aikoina.

Lopuksi haluaisin vielä kiittää suomalaista kirjastosysteemiä ja eritoten pieniä kunnankirjastoja elämäni ilahduttamisesta uunituoreiden opusten muodossa.

Lammas

Haasteen säännöt ovat seuraavanlaiset:
1. Kirjoita listaustyyliin parin rivin maljapuhe, jossa listaat viisi asiaa, josta sinulle tulee erityisen hyvä mieli/mistä olet kiitollinen.
2. Haasta viisi bloggaajaa tekemään samoin.

Kaik ovat tämän jo tehneet. Tai ainakin melkein. Ehkä Mary ja Fifi haluaisivat kertoa ilonaiheitaan?

Ei vielä palautetta
Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!