Fiilis

Perushyvä fiilis jatkuu.

Se ei tarkoita, että olisin kirjoittanut sanaakaan niiden alkuviikkoisten jälkeen, mutta ainakin olen ajatellut asiaa. Olen ollut vallan hämmentynyt. Joku voisi kaivella vanhoja irkkilokeja ja sanoa, että: "Kuule Cal, eräänä synkkänä syysiltana sinä sanoit, ettet ikinäkoskaan kirjoita spefiä. Huijasit."

Niin huijasin, itseänikin. Mutta näköjään kaikkea tapahtuu, edes muutaman tuhannen sanan verran. Olen selkeästikin ollut väärässä seurassa. Tänään yllätin itseni junassa miettimästä tarinaa ja kysymästä, jotta "mitäs sit sen jälkeen". Ei jätä minua rauhaan, ruoja.

Fiilis on hyvä senkin takia, että reilun kuukauden päästä on loma. Lyhyt sellainen, mutta vietän sen enimmäkseen Suomessa. Vieläpä juuri sopivasti Usvan syysleirin kohdalle osuen, eli varasin lokeron viimeisen paikan. Ja aloin vasta sitten katua... myöhäistä. Joitakin päätöksiä pitää tehdä ex-tempore.

Olen lukenut. Olen lukenut vähän Heli Laaksosta kun toisaalla moiseen motivoitiin (Aamu o semne kon kaik aamu ova: kylm ja ankkia.) ja olen lukenut Siilin eleganssia ranskaksi. Minun kielitaitoni on yleensä varsin häkeltymätön, mutta tähän olen tarvinnut pariin otteeseen sanakirjaa. Ei, en tiennyt mikä on incunable ja jopa sen suomennos inkunaabeli kaipasi wikipediaa.

Huomenna kirjoitan raapaleen. Se on päätetty. Tulkaa tökkimään ja irvailemaan jos en.

 • Dee
  Kommentti Lähettäjä: Dee
  19/07/2012 @ 22:27

  No pitääkö minunkin nyt sitten kirjoittaa spefiä! Jestas! :D

  Totta kai irvailua tulee. Joka tapauksessa, kirjoitit tai et. ;)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  19/07/2012 @ 22:50

  Ah, lupasit, joten vaadin sinua pitämään lupauksesi!

 • Dee
  Kommentti Lähettäjä: Dee
  20/07/2012 @ 00:56

  Eihän se mikään lupaus ollut! Jos lupaan, pitääkö se julkaista? Siitä nyt mitään tulisi. Älä yllytä, olen helposti taivuteltavissa.

 • Bea
  Kommentti Lähettäjä: Bea
  20/07/2012 @ 09:33

  Moikka!
  Todella mielenkiintoinen blogi sulla ja laadukasta tekstiä. Lisäksi hyöydyin linkkilistasta kovasti. Nyt innostaa taas mennä kesäaurinkoon kirjoittamaan! Hauskaa loppukesää! :)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  21/07/2012 @ 16:47

  Bea,
  kiitos :)

  Ah, unohdin raapaleen eilen kun nukuin koko illan. Noh, tänään joutaa miettiä.

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!