Kaikenlaisia pystejä sitä

Minulla on ollut pari TV Thropes -päivää. Tiettyjä artikkeleja tulee luettua aina toisinaan uusiksikin ja tuolla toisen blogin puolella listasin erinäisiä kuolemistasoja. Melkein kuolleesta kuolleeseen kuolleeseen.

Mutta koska täällä on keveämpää, niin listaanpa vähän niitä pystejä, joita tunnistaa omista teksteistään, vähän muualtakin kuin Vaaleanpunaisesta Kässäristä.

Mites olisi The Masochism Tango? Mikä muukaan? Lisäksi ne pirun ihmiset ovat täydellisen epäsopivia toisilleen. (Tätä artikkelia lukiessa soi aina mielessä Tom Lehrerin samanniminen laulu.) Siihen samaan lisätään epämääräisesti etenevä kiss kiss slap slap slap kiss ja yksi Seikkailjaladyn ja Pop Cultured Badassin sekoitus.

Ihan toisaalta löytyy yksi Tsundere. Tätä äkkipikaista naisihmistä oli hauska kirjoittaa ja ehkä saatte hänestä tässä kesän aikana muutaman sivun lukeakin.

Mutta sitten toisenlaisiin pysteihin. Sain sekä Deeltä että Satakieleltä kivan palkinnon. Kiitän kauniisti.

Liebster Blog

Kuvaan liittyvät seuraavanlaiset säännöt:
1. Kiitä antajaa ja linkitä hänen blogiinsa
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi jolla on alle 200 lukijaa, ja kerro se heille jättämällä kommentti
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen

Eh, jos pysytään kirjallisemmissa blogeissa, niin tuo kahdensadan lukijan rajan alittaminen ei ole vaikeaa. Piirit ovat pienehköt ja moni lienee plakaatin jo saanutkin. Lisäksi ihan suosikkiblogeja on vaikea mainita, mutta linkitänpä muutaman lukemisen arvoisen iloksenne:

 1. Mary on muutenkin ihan un amour, joten käykää kurkkimassa Normandian suuntaan. Blogi on sekoitus kirjoittamista, kirjoja ja elämää tässä maassa, jossa enimmäkseen hengaa outoja patonginpurijoita. Nyt ihan viimeisimmäksi Mary kirjoitti viihdekirjallisuuden puolustuspuheen, jota vakaasti kannatan.
 2. Puolisilmä on vulgaari lukupäiväkirja rahvaanomaisista teoksista, kultivoitumattomuustakuulla. Noh, ok, on siellä muutakin kuin rahvaanomaisuutta. Saa jopa tällaisen spefiä enimmäkseen välttelevät naisihmisen kiinnostumaan muutamista opuksista.
 3. Vielä eilen satoi vettä kertoo asiat lyhyesti ja tunnelmallisesti. Sitä jaksaa vilkuilla aina uudestaan hämmästellen Marjukan kykyä sanoa muutamalla rivillä enemmän kuin useat kokonaisessa kirjassa.
 4. Jatkokertomuksia -blogista allekirjoittanut ulkosavolainen selaa etenkin venäläiset novellit. En voi väittää itseäni klassikkokirjallisuuden tuntijaksi, mutta nämä ovat hassu poikkeus kaidalta tieltä. Varsinkin Tsehov kuuluu pitkäaikaisiin suosikkeihin.
 • Reijo
  Kommentti Lähettäjä: Reijo
  04/05/2012 @ 08:49

  Kiitos tunnustuksesta!

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!