Koneita ja korsetteja

Taas mainos. Facebook-seuraajani ovat varmaan jo saaneet aiheesta tarpeekseen, mutta muille vielä kerta kiellon päälle, vaikkei tällä kertaa omalla lehmällä olekaan ojassa kuin korkeintaan vasen takajalka. Se Osuuskummempi takajalka.

Osuuskumma - Steampunk! Koneita ja korsetteja
Kansi J.S. Meresmaan käsialaa

Suomen ensimmäinen kokonaan kotimaisin voimin tehty steampunk-novellikokoelma saapuu areenalle! Yhdeksän tarinaa ja yhdeksän kirjoittajaa, jotka höyrykoneiden, silinterihattujen ja kreisien keksintöjen vaihtoehtomaailmat ovat houkutelleet tarttumaan mustekynään. Jos olet kaivannut kertomuksia, joissa on ripaus vanhan ajan henkeä — seikkailuja, koneihmisiä, lännenromantiikkaa ja keksintöjä, jotka olisivat voineet olla todellisuutta — tätä Osuuskumman antologiaa ei kannata ohittaa. Ja mikäli höyrypunk on jo tuttu käsite, sitä suuremmalla syyllä Steampunk! — Koneita ja korsetteja on pakkohankinta.

Lisätietoja itsensä Osuuskumman sivuilta, kirjan painettu versio on tilattavissa ainakin Kirjapuodista ja e-kirja (ilman DRM-kiusoja toki) ElisaKirjalta.

Älkääkä myöskään sivuuttako Magdalena Hain hurlumhei-henkistä ja kaikin puolin moraalitonta reportaasia kirjan julkkareista!

Kirjoittajat
Magdalena Hai, Vaskimorsian
Saara Henriksson, Arkistonhoitajan salaisuus
Heikki Nevala, Hevostuhatjalkainen
J.S. Meresmaa, Augustine
Markus Harju, Prahan teurastaja
Shimo Suntila, Kruunun vihollinen
Jani Kangas, Kapina tunturilla
Christine Thorel, Viuhka käy kartanossa
Anni Nupponen, Joka ratasta pyörittää

Toimittajat
Markus Harju & J. S. Meresmaa