Toinen kasa liittymättömiä linkkejä

Taas muutamia otoksia intterwebsin ihmeellisestä maailmasta.

* Hilbertin, tahi omemmalta nimeltään Hanna-Maija Valjasen runoja on ollut ilo lueskella Kiltin kapina -blogista. Nyt niitä näyttää saavan ihan paperilla ja kansissakin. Käykää katsomassa lähempää.

* Kirjaläppää -blogissa jatkettiin keskustelua chick litin sopivuudesta feministeille.
(Näin täysin sivusta tulevana huomautuksena kerrottakoon, että minulla on suunnattomia vaikeuksia chick litin taivuttamisessa. Litin vai littin. Se on vähän kuin bloggaus. Tai blogaus. Bloggaaja tai blogaaja. Bloggauksessa olen päätynyt kahteen geehen, ehkä chick litissä on vain yksi.)

* Blogistaniassa on sivuttu tuoreimman MeNaisten artikkelia Sofi Oksasesta jo useampaankin kertaan. Lyhyempi versio löytyy myös internet-sivulta.
Jos meillä kahdella ei ole muuta yhteistä, niin ainakin hyvin yhteiskunnallisesti epäkorrekti unirytmi: "Pidän yöstä, koska silloin on hiljaista. Se on minulle parasta työaikaa. Yöllä kukaan ei oleta, että olen tavoitettavissa. Jos voin noudattaa omaa vuorokausirytmiäni, herään iltapäivällä kolmen neljän aikaan ja menen nukkumaan aamunkoitteessa."

* Opinnäytetyönä voi todistetusti tehdä myös kirjan. Savonia Ammattikorkeakoulun Tekstiilimuotoilun opiskelijat Elise ja Marianna Tolvanen toteuttivat lopputyönään kuvitetun kirjan Herra Kani tekstiilien maailmassa. Lopputyöraportti on hauska silmäys kuvakirjantekoprosessiin.

* Ainiin, ja syndikoin tämänkin blogin Stazzy.netin Facebook-sivulle. Saa käydä tykkäämässä jos innostaa. Siellä on sekaisin Ranskaa, lampaita ja kirjoitusaiheisia linkkejä.

 • Rina
  Kommentti Lähettäjä: Rina
  10/05/2012 @ 22:08

  Heipparallaa! Sinulle on pieni tunnustus/haaste blogissani! :)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  11/05/2012 @ 10:00

  Kiva, käyn katsomassa :)

 • Riina
  Kommentti Lähettäjä: Riina
  11/05/2012 @ 13:39

  Ou nou, hokasin just, että oot ihan hiljattain tehnyt tuon saman, eli ei tarvitse toistaa! ;) Oli mennyt ohi tuo viime kertainen. Mutta tulipa linkitettyä, eipä tuosta mitään haittaakaan ole. :)

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!