VarjoWriMo

Vanjalla oli vaikeuksia pysyä vakavana vastatessaan: "Eiköhän tuota jonkinlainen laavu saada kehitettyä. Vai pelkäätkö sä susia? Tai ehkä pelkäät bronttosauriita?"

Livia yritti niellä viimeisiä lihanpalojaan. "Mitä ne on?"

"Julmia, harmaakarvaisia otuksia ajalta ennen jumalten loistoa. Niitä nähdään silloin tällöin Reijanmetsän syvyyksissä. Saattavat hyökätä varoittamatta, eivätkä pelkää edes tulta..."

"Onko sellaisia oikeasti?" tyttö vingahti, tiputti veitsensä ja haparoi sitä pöydän alta.

Kuten olen tainnut aiemminkin sanoa, minulla ei ole aikomusta osallistua NaNoWriMoon. 50K sanaa kuulostaa ihan tuskaiselta, eikä ole ideaakaan. Sitä paitsi saan tänä iltana odotetun vieraan Suomesta ja ylihuomenna pääsen katsomaan odotettua konserttia Antwerpeniin. Menisi viikon verran kirjoitusaikaa ns. harakoille. Mutta ehkä jonain parempana vuonna.

Aion kuitenkin ottaa marraskuuhun kaksi tavoitetta. Toinen on tekstinpalanen Risingshadow'n novellikilpailuun. Idea ja ensimmäiset satakunta sanaa on jo. Ajatus on niin typerä, että se on pakko kirjoittaa. Onneksi kisoissa käytetään nimimerkkejä, ettei tarvitse piiloutua mihinkään patterin taakse häpeämään.

Possuavaimenperä
Mon cochon n'en sait pas plus.

Toinen on sitten se tavoite, josta pitäisi oikeasti selvitä eikä vain jaaritella. Eli joko laitan Vaaleanpunaisen kuntoon romaanileirin jälkeisten kommenttien perusteella tai kirjoitan Tulenpunaisen raakaversion loppuun. En tiedä kumpaa. Vaihdan aikomusta päivittäin. Noh, torstaihin asti on aikaa tehdä päätös.

Jos armailla lukijoillani on ehdotus sopivaan arvanheittokeinoon (vai heitänkö sikaa?) niin moiset otetaan ilolla vastaan.

  • Zapiska
    Kommentti Lähettäjä: Zapiska
    30/10/2012 @ 16:43

    Mukavaa konserttimatkaa! Pakon edessä ihminen on luovimmillaan, joten kyllä punaisen sävyt selkenevät.
    Ja voihan sitä sikaakin heittää, kokemustahan sinulla on.

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!