Kirjoitettua ja toimitettua. Valoa ja outoja maailmoja.

Ohimennen päivitys loppuvuodelle. En taida olla tarpeeksi viitseliäs, että alkaisin tekemään minkäänlaista retrokatsausta tähän vuoteen. Selvinnee tuota ilmankin. Mutta puhun siitä mistä on puute, eli kirjoitetuista.

Eli olen minä joskus kirjoittanut. Aloitin novellia muutaman lauseen verran muistaakseni joululomalla kaksi vuotta sitten. Hautasin sen syvälle virtuaaliseen pöytälaatikkoon. Palasin aloitukseen vajaata vuotta myöhemmin, kun tarvitsin jonkinlaisia tekstejä erääseen joulukalenteriin. Loikkasin kauas mukavuusalueeltani, niin aiheen kuin tyylinkin osalta.

Sitten URS kaipaili novelliehdokkaita Kultakuoriaisen seitsemänteen numeroon. Teemana oudot maailmat ja... miten se olikaan..? Aivojörnit. Älkää kysykö mitä se tarkoittaa, mutta ajattelin kuitenkin, että ehkä teksti menisi tuohon jälkimmäiseen lokeroon.

Siellä se siis on, Tuuli kantaa tuutulaulua ja vielä mainiossa seurassa. Wohoo, yksi julkaisu tällekin vuodelle! Käykää toki lukemassa tämä piakkoin ehkä keräilyharvinaisuudeksi päätyvä lehti. Kun väittävät, että olisi lajinsa toistaiseksi viimeinen kuoriainen.

Kultakuoriainen #7

Huomattavasti kepeämmin viihteelliseltä puolelta pitää toki mainita romanttinen lyhdynkantaja, jota jo edellisen joulukalenteripostauksen lopussa sivusin. Uusin Ursula on siis ilmestynyt. Siihen en ehkä kirjoittanut, mutta sen kanssa on noin muuten hikoiltu tässä syksyn aikana. Ja olen ylpeä kuin omasta lapsestani. Se on kiva, seksikäs ja hauska.

Ursulan voi ladata valoksi talvi-iltaan esimerkiksi Osuuskumman sivulta tai epub-muodossa Elisa Kirjasta.

Ursula 2/2013
 • Joku
  Kommentti Lähettäjä: Joku
  29/12/2013 @ 13:22

  Molemmat ovat lukulistalla. Ensin tuli kuitenkin luettua jotain muuta.

  Tämä on oikeastaan ihan sinulle.
  http://peilimme.blogs.fi/2013/12/29/peacekeeper-the-waiting-is-the-hardest-part-17508728/

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  29/12/2013 @ 14:03

  Nappasin heti listalleni!

 • Joku
  Kommentti Lähettäjä: Joku
  18/03/2014 @ 11:00

  Novellisi oli Atorox-lyhytlistallani, ja on lyhytlistan sisällä lyhytlistalla.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  03/04/2014 @ 22:48

  Tästä pitää kiittää. <3 Vaikka kommentin huomaakin jälkijunassa.

  (Tässä kohtaa voi vaikka vinku siitä, kuinka blogisysteemini on muuttanut kommenttien näyttöä täällä takahuoneessa, ja osa menee jotenkin ihan ohi.)

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!