Osuuskummallisempia ilmoituksia

Tästä tulee mainostuspostaus, mutta mikäs tuossa. Epäkiinnostuneet voivat hypätä ylitse (tai vaihtoehtoisesti kiinnostua). Vaikken olekaan itse kokoelmassa mukana, niin pitäähän tästä mainita.

Tarjolla on ihan kohta uunituoretta novellikirjallisuutta, ekoscifiantologian muodossa. Kokoelma on pitkälti Maan ystävien taannoisen ekoscifi-kirjoituskilpailun peruja. Varoituksia ja valoja, saarnaamatta.

”Me myydään maailmalle dataratkaisuita ja ostetaan viihdesyöttöö. Se vähä, mitä tarvitaan elektroniikkakomponentteihin tantaalia ja muuta, se me saadaan kyllä eteläiseltä pallonpuoliskolta. Mutta ei, ei nää tajunnu. Ne kysy vaan, että miks sitten ruokakin on kalliimpaa kun ennen eikä kitaraan saa uusia kieliä?”

”Huomenna tuulet voimistuvat” tarttuu ajankohtaisiin ekologisiin kysymyksiin science fictionin keinoin. Novellit käsittelevät monipuolisesti ihmiskunnan tulevaisuutta, ruoan ja luonnonvarojen riittävyyttä, yhtiöiden valtaa ja ihmisen luontosuhdetta. Teos varoittaa edessämme olevista ongelmista, mutta ei hylkää myöskään toivoa valoisammasta tulevaisuudesta.

Kaunis kansi on Mira Heijan käsialaa.

Sopivan luontoystävällisesti julkkarit järjestetään virtuaalisesti, Facebookissa Maan päivänä 22. huhtikuuta. Kaikki ovat tervetulleita mukaan! Ekoscifin jälkeen sitten luvassa onkin mm. palkittua käännöskirjallisuutta ja juhannustaikoja kesä-Ursulan muodossa...

Hah, siitäkin on vinkkaistava, kuinka allekirjoittanut ulkosavolainen on ihan saanut julkisesti "kirjailija" -nimikkeen. Kyllä tässä nyt kelpaa paistatella, niin vaatimaton kuin julkaisulista vielä toistaiseksi onkin.

Ei vielä palautetta
Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!