Pyhäpäiväin aikaa

Ranskassa on pyhäpäiviä. Useampi peräjälkeen ja sitten taas uusiksi. Toukokuut ovat aina tämmöisiä, vuoden tuottamattomin kuukausi. Ei tuossa, olenkin kaivannut vähän hengitystilaa työpaikalta. Tehnyt itselleni henkisiä post-it lappusia:
Taita se, taita tämä. Lue romantillisia novelleja. Toimita Ursulaa. Tee viimeinkin jonkinlainen suunnitelma gradua varten. Se voisi olla aika olennaista. Pidä langat käsissä. Editoi se mikä pitää. Nuku. Toimi vierasemäntänä kun on anoppia ja milloin ketäkin nukkumassa sohvalla.

Onneksi pian on kesäkuu ja loma. Tai ensin loma ja sitten "loma". Ts. kesän olennaisin aikaansaannos pitäisi olla gradu. Mutta ainakin olen ensin Suomessa ja sitten kotosalla. En istu päivittäin junassa ja tekemässä työtä, jolla noin periaatteessa on tarkoitus, mutta joista nyt vain kaipaan silkkaa taukoa.

Että asiakirjoittamista. Koska pitäisi asiakirjoittaa ja "pitäisi" miettiä olisiko mitään osuuskummallista novellia mielessä (ei, pakkoaiheistus ei nyt toimi), olen viimeinkin saanut virtuaaliselle paperille muutaman sanan. Pitkän tauon jälkeen. Arvatkaa vain onko se mitään varsinaisen hyödyllistä tekstiä? Ei. Se on pätkiä itsenäistä jatko-osaa Tulenpunaiseen, ja sai jo koodivärinkin: Laventelinsininen. Kun Tulenpunaisen jatkosijoituspaikasta ei ole aavistustakaan ja Vaaleanpunainen on toistaiseksi haudattu syvälle pöytälaatikon unholaan, ei kai se auta kuin harppoa eteenpäin.

Olo ei varsinaisesti ole kevyempi, mutta ainakin ajatukset liikkuvat johonkin suuntaan. Kesää odottaessa.

Kesää odottaessa voisi myös tehdä ennakkomainoksen:
Kesäkuisen Annikki -runofestivaalin ympärille kehittyneessä Annikki OFF -tapahtumassa mm. luetaan ääneen Fantastisia tarinoita. Tukkateatterin lavalla. Minä myös. Tulkaa kuikuilemaan.

 • Mary von Törne
  Kommentti Lähettäjä: Mary von Törne
  09/05/2013 @ 11:51

  Vau, kiireistä, mutta projekteille hedelmällistä kasvualustaa. Jatko tummanpunaiselle kuulostaa hyvältä, varaan jo oikeuden esilukuun.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  10/05/2013 @ 12:29

  Joo, jos selviää täysjärkisenä, niin kyllä tästä vielä versoo kaikenlaisia sieniä ja muuta kummaa.

  Ja kyllä, oikeus myönnetty, enhän mä nyt hevoskonsultitta pärjää.

 • Mari Siliämaa
  Kommentti Lähettäjä: Mari Siliämaa
  11/05/2013 @ 21:27

  Voihan gradut! Jos yhtään lohduttaa, se imaisee (lopulta) mukaansa. Tarkoitan nyt hyvällä enkä niin, että se ahmaisee sinut kitusiinsa. Sen tekemisestä voi jopa nauttia - kun pääsee imuun. (Kauhia, minähän kuulostan ihan joltakin tätiamanuenssilta mutta olen kuitenkin tosissani.)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  12/05/2013 @ 16:49

  Imua odottaessa. Noh, kun saisi edes aloitettua, se olisi jo… alku.

 • Joku
  Kommentti Lähettäjä: Joku
  12/05/2013 @ 21:13

  Sinulla se on sana hallussa. :-D

  Shtemppiä!

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  13/05/2013 @ 19:14

  Sana hallussa. Ja lentsu. Palaamme asiaan kun räkä katoaa.

 • Joku
  Kommentti Lähettäjä: Joku
  13/05/2013 @ 20:52

  Parantele!

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!