Adventin kirja-arvonta

Täten juhlistakaamme marraskuun päättymistä ja sitä, että talven selän taittumiseen on enää alle kuukausi aikaa. Kahdelle onnekkaalle olisi tarjolla kirja sijoitettavaksi lahjasukkaan. Ihan signeerauksella ja kaikkea. (Tää on niin hienoa! En kovin äkkiä kyllästy signeeraamaan omaa kirjaa.) Kirjalahjan käyttöä ei valvota: sen saa antaa itselle tahi jollekulle sopivalle läheishenkilölle.

Tarjolla on siis yksi kappale Tulen tyttäriä ja yksi kappale Ruumiittomat – suomalaisia aavenovelleja -antologiaa. Molemmat ovat mainioita kirjoja, vaikka itse sanonkin. Ruumiittomat on kokoelma tunnelmallisia aavetarinoita, jotka ovat omiaan kynttilänvalossa luettaviksi, ja Tulen tyttäriä sopii lämmittämään pakkasia ja teemoiltaan #metahdomme-kampanjan jälkeiseen elämään.

Adventin kirja-arvonta

Osallistut jättämällä tämän tekstin kommentteihin puumerkkisi sähköpostiosoitteen kanssa ja kertomalla, kenelle haluaisit lahjakirjan antaa. Tai kenelle ylipäätään annat kirjalahjoja tänä jouluna... vaiko kenellekään? Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 7.12. klo 15 (Suomen aikaa) saakka.

Onnea arvontaan ja rauhallisia jouluvalmisteluja itse kullekin säädylle!

 • The Big Bad Wolf
  Kommentti Lähettäjä: The Big Bad Wolf
  30/11/2014 @ 10:34

  (Kauheeta kun eka kommentti on tällainen "Tahdon kirjan!" ;))

  Lahjakirjoja annan yleensä parille lukevalle kaverille, useimmiten fantasiaa tai muuta hyväksi todettua must read -kamaa. Äidille keittokirjoja ja Kingiä. Tänä vuonna sama juttu.

  Näitä arvontakirjoja en antaisi kenellekään, kun lukulistalla ovat ja kumpainenkin kiinnostaa. :)

  sanokaavainsudeksi@gmail.com

 • Mari
  Kommentti Lähettäjä: Mari
  30/11/2014 @ 11:00

  Osallistun arvontaan riemumielellä.
  Annan lahjaksi kirjoja ainakin perheenjäsenille ja kummilapsille. Yleensä hankin myös itselleni joululahjakirjan. Tulen tyttäriä sopisi oikein hyvin itselleni.
  (Näkyyköhän edelliseen kenttään kirjoittamani s-posti sinulla, vaikka en sitä tähän enää laitakaan. Kokeilen!)

 • Noora
  Kommentti Lähettäjä: Noora
  30/11/2014 @ 11:48

  Tänä vuonna en tainnut ostaa kirjoja kenellekään (kyllä, lahjat jo ostettu!), mutta edellisinä vuosina olen antanut kirjoja varsinkin iskälle, miehen siskolle ja suvun lapsukaisille (olen se tylsä täti, joka antaa klassikko satukirjoja pienille).

  Tulen tyttäret löytyy jo itseltäni, mutta jos voittaisin niin haluaisin antaa sen lahjaksi omalle pikkusiskolleni tai miehen siskolle. Tarkoitus oli ko. kirja ostaa pukinkonttiin, mutta muut toiveet tulivat tielle. Täytyy vielä funtsailla, josko vielä pari kirjaa mahtuisi lahjabudjettiin, koska kovasti haluan sinua tukea! (Etkä oikeesti varmaan ees tiiä, kuinka ylpeä ja iloinen olet kun kirjoitit kirjan! Niin siistiä!)

 • Minn Vuo-Cho
  Kommentti Lähettäjä: Minn Vuo-Cho
  30/11/2014 @ 11:55

  Tulen tyttäriä olen jo lukenut, joten sen antaisin suoraan pojan kummitädille eli hyvälle ystävälle joululukemiseksi. Aavenovellit lukisin ihan itse ensin ja sitten käärisin pakettiin siskolle :-)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  30/11/2014 @ 11:58

  Mari,
  joo tosiaan se s-postiosoite näkyy minulle tuolla "takahuoneen puolella", kun sen laittaa tiedoiksi tuohon kommenttiboksin "nimi - s-posti - sivun osoite" -kohtaan.

  Ja Noora, awww :)

 • Maija
  Kommentti Lähettäjä: Maija
  30/11/2014 @ 17:24

  Minä olen pakannut vasta kaksi kirjapakettia: yhden isosiskolle ja toisen omille pojille. Luulen kyllä, että ainakin pikkuveljelle ja enolle annan myös kirjalahjat. Tuo Aavenovellit sopisikin veljelle hyvin, Tulen tyttäret pitäisin itsellä :)

 • Milja Kaunisto
  Kommentti Lähettäjä: Milja Kaunisto
  30/11/2014 @ 19:46

  Tahdon adventtikirjan, ruumiillisen tai ruumiittoman!! <3

 • Minna Vuorinen
  Kommentti Lähettäjä: Minna Vuorinen
  30/11/2014 @ 20:11

  Hei! Olen jo tämän joulun lahjakirjat ostanut, joten jos onni suosii, haluaisin voittokirjan mieluusti omaan hyllyyni.
  -minna

 • Juha
  Kommentti Lähettäjä: Juha
  01/12/2014 @ 13:08

  Tänä jouluna kirjalahjan saa perinteiseen tapaan vanhemmat, myös vaimo tulee saamaan kirjalahjan ja juurikin nämä kirjat olisivat oiva lisä hänen pakettiinsa, josta jo tällä hetkellä löytyy fantasiaa ja kauhua.

 • Joku
  Kommentti Lähettäjä: Joku
  01/12/2014 @ 13:35

  Mari, Maija, Milja, Minna, Minna, Noora, Susi ja Minä. Ja tietysti kirjailija itse.

  En osallistu arvontaan, mutta sanon, että oli mukava esittäytyminen ja kauniin rehellisesti kirjoitettu tämä: "Minusta on kiva olla luettu."

 • Tiia
  Kommentti Lähettäjä: Tiia
  01/12/2014 @ 15:53

  Silloin tällöin olen antanut kirjalahjoja, mutta minulla on aika vähän lukevia ystäviä/sukulaisia (harmi, kun kirjalahjoja olisi ihanaa ostella), joten luultavasti voiton sattuessa kohdalle olisi arvontakirja lahja minulle itselleni.

  Ihanaa joulunodotusta!

 • Nennam
  Kommentti Lähettäjä: Nennam
  01/12/2014 @ 18:05

  Siskoni ilahtuisi kirjalahjasta!

 • Vaarna
  Kommentti Lähettäjä: Vaarna
  02/12/2014 @ 15:59

  Tulen Tyttäriä minulla on jo itsellä, joten sen lahjoittaisin eteenpäin romanttisen fantasian ystävälle lähipiirissäni. Ruumiittomat haluaisin lukea itse. :)

 • Marja-Liisa
  Kommentti Lähettäjä: Marja-Liisa
  02/12/2014 @ 19:32

  Lahjakirja on paketoituna jo kummitytölle, ehkä muillekin vielä ehtii…

 • Siinatar
  Kommentti Lähettäjä: Siinatar
  02/12/2014 @ 20:47

  Itselle tulisi =)!

 • HeliN
  Kommentti Lähettäjä: HeliN
  06/12/2014 @ 09:43

  Nämä tulisivat ihan itselle lahjaksi! Hyvää itsenäisyyspäivää!

 • Kala
  Kommentti Lähettäjä: Kala
  07/12/2014 @ 11:21

  Nämä tulisi itselle, ja ehkä myöhemmin kiertäisi eteenpäin muille halukkaille lukijoille. Muuten kirjalahjoja on menossa perheenjäsenille.

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!