Jouluinen blogiystävä

Tämän joulun alla Elisa Kirja ja Blogat tarjosivat mahdollisuuden osallistua "salainen joulukirjaystävä" (tms) -rinkiin. Se taisi täyttyä hurjan nopeasti, olin nimittäin viimeinen mukaan päässyt, mikäli sivuja oli uskominen. Tarkoituksena on siis lahjoittaa Elisan valikoimista sähköinen kirja arvotulle blogiystävälle.

Minulle blogikaveriksi osui Riikka. Totesin, että on yllättävän haastavaa valita kirja bloggaajalle, joka ei juurikaan puhu kirjoista blogissaan. Lopulta päädyin pähkäilyn ja kollektiivisen irc-pohdinnan jälkeen Anna Tommolan kirjaan Seitsemäs käsiala ja muita kertomuksia.

Se nimittäin vaikutti varsin viihdyttävältä nykyproosalta, ja Riikan blogissa muistan kiinnittäneeni huomion harmitteluun siitä, kun ei ehdi lukea romaaneja. Tuttua. Tai ei minulla ole ehtimisestä kyse, mutta kun en aina saa aikaan. Silloin novellit ovat oivat keino lukea: yhden novellin ehtii kahlata läpi vaikka bussissa tai pastan kiehumista odotellessa.

Toivottavasti ilahduttaa. :)

 • boktok73
  Kommentti Lähettäjä: boktok73
  22/12/2014 @ 12:48

  Hei! Minä olin sinun salainen kirjaystävä. Toivottavasti tykkäsit valinnasta, muutenhan sen sai vaihtaa :) tästä löydät blogikirjoitukseni kampanjasta, valitettavasti se on ruotsiksi:
  http://boktok73.blogspot.fi/2014/12/julklapp-av-och-at-hemlig-bloggkompis.html

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  22/12/2014 @ 22:56

  Hei! Kyllä Taivaslaulu tulee varmasti luettua. Vilkaisen tuon blogitekstisikin ihan pian, kunhan saan rohkeutta lukea ruotsia (ei tee pahaa vähän verrytellä)
  Kiitos :)

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!