Ruumiitonta menoa

Aaveet, nuo levottomat sielut, vaeltevat ympärillämme. Kalmankylmän kosketuksen voi aistia niin autioituneessa kartanossa kuin kauniilla niitylläkin – joskus myös syvällä sydämessä…

Nyt se sitten olisi ihan ulkona. Nimittäin antologia, jossa on 14 wanhaa kunnon kummitusjuttua. Kirjoittajissa on mukana niin spekulatiivisen fiktion kärkinimiä kuin tuoreempia tuttavuuksia. Minäkin tungin sinne soppaan mukaan, noh, käteni.

Ruumiittomat-antologia
Ruumittomat
Osuuskumma, 2014

Novellit houkuttelevat lukijan hyvinkin erilaisten kummitusten matkaan. Aave voi olla ystävä tai vihollinen, varoitus tai kuin kolkuttava omatunto. Aaveet ovat löytäneet tiensä hautausmaiden ulkopuolellekin, sillä aaveen voi löytää myös sirkuksesta, tietokoneelta tai työpaikalta. Edes avaruudessa ei pääse pakoon näiltä henkimaailman olennoilta!

Ruumiittomat-antologian ovat toimittaneet täysissä ruumiin ja sielun voimissa Heikki Nevala, Anni Nupponen ja Shimo Suntila.

Sisältää seuraavat novellit:

J.S. Meresmaa: Kielolinna
Anni Nupponen: Maitoa mandariinilasista
Kari Välimäki: Uudet perunat
Taru Luojola: Herra Maximilian Dunkelhaus ja hänen tivolinsa
Maria Carole: Ruusunnuppuni, kaikkeni
Samuli Antila: Synnytetty
Heikki Nevala: Syyllisyyden varjot
Tarja Sipiläinen: Henkien polku
Anne Leinonen: Tyttö niityllä
Minna Roininen: Vielä yhdet jäähyväiset
Jussi Katajala: Odottaja
Jani Kangas: Tyhjiö 27B
Janos Honkonen: Vespula
Shimo Suntila: Chudakovin aaveet

Antologiaa ei ole pakko manata itselleen. Sen voi myös ostaa. Ostopaikkalinkit löytyvät *täältä*. Tarjolla painettuna jo tänään ja aivan lähipäivinä ruumiittomana e-kirjana.

Ei vielä palautetta
Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!