Ulkosavolainen esikoiskirjailija kirjamessuohjelmassa

Pääsenpäs puhumaan itsestäni.
Eiku siis, kirjallisuudesta. Tulen tyttäristä ja esikoiskirjailijuudesta ja jostakin. Toivottavasti ainakin suhteellisen fiksuja.

Minut voi bongata Osuuskumman osastolta 6e131 ainakin perjantaina ja lauantaina, todennäköisesti muulloinkin. Olen osastolla seuraavissa ohjelmissa:

Perjantai 24.10.
11-11.30 Tulen tyttäriä – esikoiskirjailija Maria Carolen haastattelu. Haastattelijana Hanna Matilainen.
12-12.30 Mitä kummaa kirjallisuutta? – Kirjabloggari, kustannustoimittaja ja tietokirjailija Hanna "Morre" Matilaisen haastattelu tietokirjoittamisesta ja spekulatiivisesta kirjallisuudesta Suomessa. Haastattelijana Maria Carole.

Lauantai 25.10.
15-15.30 Esikoiskirjailijana pienkustantamossa – uhka vai mahdollisuus? Keskustelemassa esikoiskirjailijat Maria Carole ja Hanna Morre Matilainen.

Osaston koko ohjelman (ja sijainnin) löytää Osuuskumman FB-sivulta.

Lauantaiaamuna heti messujen ovien auettua olen kirjabloggareiden ständin takana levittämässä mutuhutun ilosanomaa. Kirjabloggareiden ständi löytyy Boknäsin osastolta 6g85. Sinnekin saa tulla sanomaan moi. Tarjolla on ainakin lukuvinkkejä ja simultaanibloggaamista. Jos ei tänne, niin jonnekin. Ja koska somessa ollaan, niin kirjabloggaajien messuja voi seurata hässäkällä #bloggaritmessuilla.

Nyt sitten voin aloittaa pakkaamispanikoimisen. Onko Helsingissä lokakuussa kylmä vai saamarin kylmä? Kuinka monta paria kenkiä voi ottaa mukaan? Kuinka ensimmäisen maailman ongelma on miettiä kenkäpareja? Onko messukeskuksessa kylmä, koska ilmastointi, vai kuuma, koska väentungos? Pipo? Villasukat? Käsineet? Missämunkäsineeton?

 • hdcanis
  Kommentti Lähettäjä: hdcanis
  17/10/2014 @ 14:52

  Just nyt on aika viileää, kirkas sää ja pari astetta plussan puolella (tähän mennessä olen liikkunut ulkona t-paidassa ja takissa, nyt piti laittaa villapaita). Mutta mitä sitten viikon päästä, jaa-a.

  Messuille ei kannata ainakaan paljoa vaatetta laittaa, kyllä siellä ihan lämmin tulee kierrellessä. Kerrospukeutuminen on hyvä juttu.

 • Elina
  Kommentti Lähettäjä: Elina
  17/10/2014 @ 17:41

  Ai miten nopeasti aika menee! Jännittääkö esiintyminen yhtään? Tulen pyytämään signeerauksen jossain vaiheessa Tulen tyttäriin, nähdään siis messuilla!

  Helsingissä on aika kylmä etenkin iltaisin, joten pakkaa vaatetta mukaan. Ja ota mukavat kengät. :D Messuhallissa en muista koskaan olleen kauhean kylmä, muttei siellä kyllä kuumakaan pääse tulemaan. Olen kävellyt hallissa usein ulkotakki auki ja se on riittänyt hyvin. Toisaalta olen kyllä aikamoinen vilukissa.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  17/10/2014 @ 22:46

  Vilukissa olen minäkin, joten mukaan lähtee hengenpelastus-lammasneuletakki. Siinä saa kerrostua. Mutta joo, täällä on nyt ollut suunnilleen +20°C päivällä, joten kulttuurishokki. Ensi viikolla sit tietysti sataa kaatamalla.

  Kyllä mua kammottaa aika paljonkin. Vähän kaikki. Tai oikeammin jännittää. Myös silleen hyvällä tavalla. Pitäisi varmaan etukäteen pikkuisen miettiä, että mistäköhän me oikein puhutaan…

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!