Kategoria: "Jotain aivan muuta"

Muuttomuistutus!

Ei muistutus ojaan aja (ja muita pahoinpideltyjä sanontoja). Blogi löytyy nykyään *täältä*. Päivittäkää toki sivupalkkilinkkinne ja muut kirjanmerkkinne, jos sellaisia on. more »

Muutto ihan lähelle (päivittäkää kirjanmerkkinne)

Nonnih, kyllästyin viimeinkin kokonaan blogialustan temppuiluun. Joten käyttöön saapui Wordpress ja sivun ulkonäkökin muuttuu. Uuden blogin löytää osoitteesta: http://stazzy.net/blogi/ Ohjaan molempien blogieni etusivun sinne: http://stazzy.net/ ja… more »

Raadollinen totuus Archipelaconin bloggaripaneelin tapahtumista

Archipelacon on onnellisesti ohi. Selvisimme hengissä ja vain kohtuullisen kirjakasan kanssa tuolta rinnakkaiselta saariuniversumilta. Nyt on siis hyvä aika kertoa raadollinen totuus siitä, mitä kaikkea scifi/fantasia-conissa oikeastaan tapahtuukaan.… more »

Archipelaconiin mars!

Jei, kohta pääsee seilaamaan saarelle! Lennämme ensi viikolla Tukholmaan, sekin on minulle sivistymättömälle ihan uusi kaupunki. Siitä sitten torstaiaamuna ennen sianpieremää laivalle ja Ahvenanmaalle. Maarianhaminassa on luvassa neljä päivää hyvää… more »

Kirja-arvonnan voittaja

Äitienpäiväarvonnan voittajaksi random.org suuressa viisaudessaan kertoi nimimerkki Jenna M:n. Onnittelut, laitoin jo sähköpostia. Ja mukavaa vappua kaikille blogin lukijoille! Älkää paleltuko tai hukatko kaveria hankeen! more »

Ota riski, tutustu e-kirjaan (eli johdatus sähkökirjojen saloihin)

Pysytäänpäs vielä e-kirjateemassa, kun aiheesta on kirjoitettu. Paitsi kolumnimuodossa, johon tein pari päivää sitten vastineen, niin tänään myös Mikko Saaren Kobo Aura -lukulaitteen arviossa, jossa hän puhuu sähkökirjoista laajemminkin. Aiheen… more »
1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 15