Kategoria: "Pakinaperjantai"

Paikattu pilvilinna

Kuningas suki partaansa huolestuneena. Tilanne oli käymässä sietämättömäksi. Neuvonantajat esittivät toinen toistaan typerämpiä ehdotuksia. Koulutettua joukkoa, mutta kun piti ratkaista oikea ongelma... Emäntä toi tarjottimella makeutettua sumua ja e… more »

Outolemmikki

Raapale Pakinaperjantain tämänviikkoista haastetta mukaellen. more »

Epäonnettomuus

Minä olen sänkysi alla. Minä seuraan sinua työmatkalle, kahvimasiinalle, pyörälenkille. Leikkisällä päällä ollessani puhallan paperipinkkaasi. Niin, että joudut etsimään monisteitasi takapuoli pystyssä työpöytäsi alta. Pomosi ilmestyy työhuoneeseesi… more »

Huomenna

Joulunpyhien täydeksi ahtamassa taajamajunassa elämän koko kirjo. Rapisee kilpaa lahjapapereiden ja kauppaketjujen muovikassien kanssa. Fuksianpunainen huopabaskeri. Järkevät nauhakengät. Sukkapuikkojen kilke. Viiliä suoraan purkista. Tyt… more »

Bussipysäkillä

Tämä on raapale. Tämä on myös vastaus Pakinaperjantain bussipysäkkihaasteeseen. * * * Tyttö vaihtoi painoa jalalta toiselle pysyäkseen lämpimänä kirpeässä aamuilmassa. "Reppusi näyttää painavalta", sanoin. "Minne olet menossa, lapseni?" "Koulu… more »