Kategoria: "Raapale"

Palvelutapahtuma

"Kai te tulitte jalan?" Nyökkäsin kummastuneena ja valutin kukkarostani kasan pieniä kolikoita tiskille. Myyjä tökki niitä sormellaan kuin kuollutta eläintä. "Siinä on tasaraha", sanoin, "kiitos ja näkemiin." "Hyvää päivänjatkoa", myyjä vastasi… more »

Syyllinen

On synkeä ja sateinen yö. Emmett Hoover tumppaa savukkeensa kukkaruukkuun ja astuu sisään teräksisestä ovesta. Pitkä käytävä on valaistu sinertävillä loisteputkilla ja Emmett jättää lattiaan märkiä jalanjälkiä kävellessään eteenpäin. Tohtori Blanco… more »

Kirjoittaja etsii ääntään

Päivän kirjoituspohdinta ja -ahdistus halusi purkautua raapalemuodossa. Onnistuin vielä kirjoittamaan sen suoriltaan, näppituntumalta tasan sataan sanaan. On kai aamu. Istun kylpyammeeni pohjalla. Valuvan veden alla tajuan, että olen kadottanut ä… more »

Paikattu pilvilinna

Kuningas suki partaansa huolestuneena. Tilanne oli käymässä sietämättömäksi. Neuvonantajat esittivät toinen toistaan typerämpiä ehdotuksia. Koulutettua joukkoa, mutta kun piti ratkaista oikea ongelma... Emäntä toi tarjottimella makeutettua sumua ja e… more »

Outolemmikki

Raapale Pakinaperjantain tämänviikkoista haastetta mukaellen. more »

Epäonnettomuus

Minä olen sänkysi alla. Minä seuraan sinua työmatkalle, kahvimasiinalle, pyörälenkille. Leikkisällä päällä ollessani puhallan paperipinkkaasi. Niin, että joudut etsimään monisteitasi takapuoli pystyssä työpöytäsi alta. Pomosi ilmestyy työhuoneeseesi… more »
1