Kategoriat: "Intterwebin ihmeitä" or "Meemit" or "Metabloggaaja iskee"

Miksi bloggaan?

(Tai, krhm, ei-bloggaan viime aikoina.) Tämä blogi on ollut pystyssä, eri osoitteissa, pian kuusi vuotta. Se on jo kohtuullisen hyvä saavutus blogimaailmassa. En kuulu niihin bloggaajiin, joilla on sadoissa tai tuhansissa päivittäisissä kävijöissa la… more »

Kana opettaa kieltä

Todistetusti toista puoliskoani ei ole suorastaan pakotettu opiskelemaan vaimonsa äidinkieltä. Vaikka on kirjakin ja kaikkea. Nyt kuitenkin päätin, että pitää oppia muutakin kuin hyvaa yota ja kahville. Niinpä tulostin NEN sarjakuvien sivulta seinälle,… more »

Oman navan kuvahaut

Eilisiltana harrastin egoismia ja hörähtelin suuresti. Googlasin itseäni Googlen kuvahausta. En tosin "ihan oikealla" nimelläni, vaan sillä, jota olen noissa kirjoitustekeleissä käyttänyt. Joitakin Kumman rakkaan kansikuvia sieltä tuli, mutta kaikenlais… more »

Liebster haikeus

Normandian ihanainen Mary antoi minulle palkinnon. Siitä on hyvä kirjoittaa, kun ei ole muuta sanottavaa. Tämä pitää jakaa eteenpäin viidelle blogille, jolla on alle 200 lukijaa. Miten se sitten määritelläänkin. Sen kuitenkin sanon, että käykä… more »

Matkalaukussa

Sirokko vastaili taannoin kysymyksiin ja kierrätti niitä eteenpäin vähän toisenlaisessa muodossa. Totesi hän, että listasta olisi luvallista valita aihe. Minä hyökkäsin suoraan ensimmäisen kimppuun: 1. Jos sanon matkalaukku, mikä muisto nousee… more »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 24 »