Kategoriat: "Intterwebin ihmeitä" or "Meemit" or "Metabloggaaja iskee"

Pelottavia, kiellettyjä ja muuten vain epäilyttäviä sanoja

Viski! Nonnih, tunnenpas minä nyt itseni poikkeuksellisen kapinalliseksi. Uskalsin käyttää suorastaan kiellettyä sanaa. (Ei, enää ei tarvita Pahkasikaa tai Lehteä, vakavammin otettavat tiedotusvälineet hoitavat homman.) Sovellettaisiinko samaa… more »

On taas haettu

Olen tässä taas selannut hakusanoja. Sekä tähän blogiin, että tuonne kirjoitusblogiin. Kaikkea sitä immeiset hakevatkin. Saatika päätyvät tänne minun horinoihini. Katselmaa viimeiseltä kuukaudelta, vassokuu. (Suluissa olevat ovat omia kommenttejani.)… more »

Valearkea

Useampi Facebookin käyttäjä lienee viime viikkoina törmännyt "viiden päivän arkikuvahaasteeseen". Niin minäkin. Se loitsettiin ylleni. Osuipa vain niin, ettei ollut arkea juuri ollenkaan, kun pääsiäisenpyhät saapuivat. Mutta otin kuvia silti. Ja… more »

Miksi bloggaan?

(Tai, krhm, ei-bloggaan viime aikoina.) Tämä blogi on ollut pystyssä, eri osoitteissa, pian kuusi vuotta. Se on jo kohtuullisen hyvä saavutus blogimaailmassa. En kuulu niihin bloggaajiin, joilla on sadoissa tai tuhansissa päivittäisissä kävijöissa la… more »

Kana opettaa kieltä

Todistetusti toista puoliskoani ei ole suorastaan pakotettu opiskelemaan vaimonsa äidinkieltä. Vaikka on kirjakin ja kaikkea. Nyt kuitenkin päätin, että pitää oppia muutakin kuin hyvaa yota ja kahville. Niinpä tulostin NEN sarjakuvien sivulta seinälle,… more »
1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 24