Kategoria: "Metabloggaaja iskee"

Pelottavia, kiellettyjä ja muuten vain epäilyttäviä sanoja

Viski! Nonnih, tunnenpas minä nyt itseni poikkeuksellisen kapinalliseksi. Uskalsin käyttää suorastaan kiellettyä sanaa. (Ei, enää ei tarvita Pahkasikaa tai Lehteä, vakavammin otettavat tiedotusvälineet hoitavat homman.) Sovellettaisiinko samaa… more »

On taas haettu

Olen tässä taas selannut hakusanoja. Sekä tähän blogiin, että tuonne kirjoitusblogiin. Kaikkea sitä immeiset hakevatkin. Saatika päätyvät tänne minun horinoihini. Katselmaa viimeiseltä kuukaudelta, vassokuu. (Suluissa olevat ovat omia kommenttejani.)… more »

Miksi bloggaan?

(Tai, krhm, ei-bloggaan viime aikoina.) Tämä blogi on ollut pystyssä, eri osoitteissa, pian kuusi vuotta. Se on jo kohtuullisen hyvä saavutus blogimaailmassa. En kuulu niihin bloggaajiin, joilla on sadoissa tai tuhansissa päivittäisissä kävijöissa la… more »

Ranskalaista tyttöestetiikkaa

Ranskalaisissa nuorten naisten pitämissä blogeissa on yksi selkeä ero vastaaviin suomalaisiin. Jos siis raa'asti yleistetään. Se on ulkoasu. Monissa suosituimmista on hyvin tietynlainen visuaalinen ilme more »

Luetuimpia ja joku lehmäkin

Koska minulla ei ole tänään mitään sanottavaa, niin muistelen vanhoja. Selailin blogini tilastoja taannoin uteliaisuuttani, ja katselin, mitkä ovat eniten luettuja postauksia. Tulos ei ollut itselle suuri yllätys, mutta jos joku on utelias tietämään… more »
1 3 4 5 6 7