Kategoria: "Kunhan hämmästelen"

Neidit ja tytöt

Nyt viime aikoina Suomessa on ns. Koffgaten myötä puhuttu paljon tytöttelystä, kaikenlaisesta nettiperseilystä ja ylipäätään rakenteellisesta syrjinnästä. Tuossa linkittämässäni tekstissä on eräs hyvä toteamus: On mahdollista, että Pekka ei ole vain… more »

Avec Charlie H.

Eilen palasimme vähän ennen puoltapäivää kaupasta kotiin, ryhdyin laittamaan ruokaa ja avasin tapani mukaan radion. France Info, uutiskanava. Lapsen kiljahtelun keskeltä kuului sanoja: "ampujia", "muutama minuutti sitten", "ainakin kuusi… more »

Naisista, vaaleansinisestä ja ongelmalähtöisyydestä

Puhutaanpas naisista. Meistä, jotka olemme suunnilleen puolet maailman populaatiosta. En koe itseäni varsinaisen feministiksi. Sellaisella militantilla tavalla feministiksi. Feminismi on sanana ikävän leimaava, vaikka olenkin tietoinen siitä, että t… more »

Paskaakos tässä

Sanibroyeur. Tuo ihmisiä inhoavan insinöörin lahja ihmiskunnalle. Jos et tiedä, mikä sanibroyeur on, onnittelen. Olet ehkä elänyt osan elämääsi vähän onnellisempana. Jos taas tiedät mistä on kyse, muttet ole koskaan asunut sellaisen kanssa, jatka… more »

Kuolleistaheräämisiä

Ilmeisesti se on tämä lähestyvä pyhäinmiestenpäivän aika, joka herättää mitä ärsyttävimpiä otuksia. Niin kuin esimerkiksi itikoita (hyttysiä, naljailijat), joiden pitäisi jo olla kuolleita ja maatuneita. Hyvänen aika, ollaan lokakuussa! Eikä edes mi… more »
1 3 4 5 6 7 8 9 10