Kategoria: "Space Invader"

Spacemushroom

Hmm, tämä oli ihan unohtunut kuva-arkistojen kätköön. Kyseessä ei ole suoranaisesti Space Invader, mutta ehkä sienetkin huolitaan tällä kertaa mukaan. Joltain kulmalta Strasbourgia, tammikuulta. more »

Marais'n avaruusvalloittaja

Tiesin, että Pariisin-reissun jäljiltä unohtui jokin. Listan viimeisin space invader. Vihertävä sellainen, tällä kertaa. Onneksi Riina blogitekstillään muistutti moisesta. more »

Post-it Invader

Täällä on lämmin. Minähän elin koko kesän Rivieralla, auringon alla, mutta lähes kaikkialla muualla Ranskassa viime kesä oli harmaa ja kostea. Tämän Lillessa asutun kuukauden aikana oli jo aamuja, jotka saivat minut harkitsemaan käsineiden ja korval… more »

Maaliskuun avaruusvalloittaja

Tällä kertaa Pariisin reissulla osui eteen vain yksi uusi Space Invader. Sen huomasin etsiskellessäni Lauran second hand -vinkin mukaisesti Free'P'Staria neljännestä kaupunginosasta. Ja hyvä että etsinkin. Haikailemiani kenkiä tai laukkua en löytänyt,… more »

Space Invader: Cours Saleya

En onnistunut löytämään Barcelonasta yhtään avaruusvalloittajaa, vaikka ne kaupungin mosaiikkipukuun loistavasti sopisivatkin. Sen sijaan tajusin, että kuva-arkistoissani on parin kuukauden takaa tämä nizzalainen keltavihreä otus. Löytyy Cours Saleyan nu… more »
1