Kategoria: "Opintaival"

Arki vol 2: räkätauti ja muita kavereita

Työarkeen paluu sujui juuri niin kuin sen voi olettaa sujuvan: kankeasti, ainakin tekniseltä kannalta. Työhuonetta oli uudelleenjärjestetty ja minulla paikka nurkassa. Ei siinä, nurkka on ihan hyvä paikka, ikkuna pään yläpuolella ja oma pöydäntapaine… more »

Paluu arkeen ja hörähdys

*Hengittää rauhallisesti sisään ja ulos* Katsos kummaa, viimeinen kouluvuosi. Ensi kesään mennessä pitäisi olla tehtynä opinnot ja tentit, minimissään 105 päivän työharjoittelu ja mémoire de master, ts. gradu. 60 op. Nukkuminenkin voisi olla ihan ki… more »

Perjantain haiku

Luentoin alku. Ja kahvinkeitin kuolee. Tällainen päivä. more »

Parveke luentosalissa

Jahas, Vuoden Olennaisin Rojekti oli sitten ohi. Kuusi kuukauttahan sitä yritystä survottiinkin kasaan, välillä pitkälle aamuun saakka. Tuloksen piti olla enemmän kuin hypoteettinen. Pyöriteltiin numeroita, pyydettiin tarjouksia ja valehdeltiin kiinteis… more »

Priorisoivat aivot

Voisin yrittää kirjoittaa jotakin. Näin niin kuin kahden asian välissä. Viimeinen osio Vuoden Olennaisimmasta Koulutyöstä on palautettava maanantaina. Minä olen sattumalta toinen niistä tästä osiosta vastuussa olevista, mikä tarkoittaa, että yöunet… more »
1 3