Kategoria: "Työn iloa"

Kortin perässä

Kröhöm. *testaa ääntään* Kyllä, olen todistetusti hengissä. Tässä olen enkä muuta voi. Töissä läpikäytiin viime viikolla sellainen ihanuus kuin sertifiointi. Se on ranskalaisille sairaaloille pakollinen, joka neljäs vuosi toistuva operaatio, jolla… more »

Toinen paraati

Maailmassa eletään karnevaaliaikaa. Lillessä se ei juuri näy, näillä seuduin karnevaalihuuma keskittyy lähinnä kyliin ja pikkukaupunkeihin. Siinä pikkukaupungissa jossa työskentelen, Lillestä kolmisenkymmentä kilometriä metsään päin ja ihan Belgian raja… more »

Arki vol 2: räkätauti ja muita kavereita

Työarkeen paluu sujui juuri niin kuin sen voi olettaa sujuvan: kankeasti, ainakin tekniseltä kannalta. Työhuonetta oli uudelleenjärjestetty ja minulla paikka nurkassa. Ei siinä, nurkka on ihan hyvä paikka, ikkuna pään yläpuolella ja oma pöydäntapaine… more »

Mitä tein tänään

Kirjoitin työharjoitteluraporttia, kuten olen lähinnä tehnyt viime päivät. Sairaala on lomalla, pomoni on lomalla, meidän serviisimme henkilöityy suomalaiseen työharjoittelijaan. Pomo oli näköjään laittanut sähköpostinsa loma-automaattivastaukseen "tarp… more »

Jolle ei joskus tapahdu mitään

Työharjoittelussani osuu tielle aina välillä päiviä, joina ei tapahdu mitään. Yhtään. Mitään. Silloin yritän kehittää tikusta tekemistä ja kun oikein pahasti kyllästyn, nappaan puhelimeni kameran kaveriksi ja kuvaan ympäristöäni. Työharjoitteluni nä… more »
1 3 4 5 6 7 8 9 10 11