Kategoria: "Planeettaa pelastamassa"

Epäpaasto

Opin tänään uuden sanan: ekopaasto. Aluksi se osui silmiini Viisi kymppiä lasissa -blogin postauksesta, josta sitten vei linkki Ekopaasto-kampanjan nettisivuille. Tää on nyt vissiin jotenkin päivänpolttava juttu. Tavallaan tuntuu oudolta yhdistää… more »

Kuollako vai eikö kuolla, kas siinä pulma

Ai, mulla on tällainenkin blogi? Blogi ei ole kuollut, mutta tänään puhutaan kuolemasta. Aloitetan vaikkapa lainaamalla Alzhzimerin taudista kärsivää Terry Pratchettia: rather than let Alzheimer's take me, I would take it. I would live my life as ever… more »

Naisista, vaaleansinisestä ja ongelmalähtöisyydestä

Puhutaanpas naisista. Meistä, jotka olemme suunnilleen puolet maailman populaatiosta. En koe itseäni varsinaisen feministiksi. Sellaisella militantilla tavalla feministiksi. Feminismi on sanana ikävän leimaava, vaikka olenkin tietoinen siitä, että t… more »

Tekee hyvää

Hyväntekeväisyys on vaikea juttu. Ainakin ulkosavolaiselle. Siis se sellainen rahanantamishyväntekeväisyys, jossa erikseen pitäisi lahjoitta jokin summa jollekin taholle. Ei vain muista. Ei tule tehneeksi. Kaikki tekosyyt ovat toimivia. Jos muiden yli… more »

Parada

Kävimme tiistai-iltana katsomassa hienon elokuvan. Harvoin olen saman leffan aikana sekä nauranut itseäni tärviölle, että sitten lopulta poistunut teatterista mykistyneensä ihmiskunnan typeryydestä. Näin pitää tehdä komedioita vakavista asioista.… more »
1 3 4 5 6 7 8