Uudessa osoitteessa

Muutin sitten ihan tähän nurkalle. Entisten blogien etusivujen osoitteiden pitäisi johtaa tänne. Katsotaan kuinka moni eksyy matkalla. Olen siirtänyt Calendula-blogista tänne muutaman viimeisimmän tekstin. Vanhempien pitäisi olla yhä luettavissa blogin arkistossa.

Sama koskee ulkosavolaisblogia, arkistot toimivat sielläkin. Tosin, jos haluaa lukea hyvin satunnaisia huomioita ulkosavolaisesta elämästä, kannattaa suunnata ihan toisaalle: Savon Sanomien portaalissa olevaan Melkein rajalla -blogiin saatan joskus kirjoittaa kummastelujani.

Niin, ja jos blogini on omasi sivupalkissa tai muuten vain syötteenlukijassa, korjaa toki syötekin kuntoon. Kiitos ja tervetuloa!

Jaa eteenpäin...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
spacer

2 comments on “Uudessa osoitteessa

  1. Joku

    Mellon.

    Onnea uuteen kotiin!

  2. stazzy

    Kiitän!